Evleneceksen Gel 29 Aralık son bölümde neler yaşandı?

Show TV'nin izdivaç programı Evleneceksen Gel 29 Aralık son bölümde yine aksiyonu bol sahaneler yaşandı. Gözler her zamanki gibi Solmaz ve Nurullah'ın üzerindeydi. Evleneceksen Gel son bölümde yaşananların tüm detayları haberimizde...

İzdivaç programlarının sevilenlerinden biri olan Seda Sayan'ın renkli sunumuyla ekranlara gelen Evleneceksen Gel 29 Aralık son bölümde Songül ve Solmaz'ın karşılıklı bir birlerini suçlamaları, Gürkan ile Güzel'İn ayrılması Nurullah ve Kaan'ın kavgası eksik olmadı!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Evleneceksen Gel programı kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. Nurullah, Solmaz konusundaki ısrarı ile gündeme gelirken adayların evlilik konusundaki ciddiyetsizlikleri eleştiri alıyor. Nurullah öne sürdüğü şartların Solmaz tarafından kabul edileceğini ve evlilik konusunda önemli adımlar atacağını ima ediyor. Yaptığı açıklamalardan da görüleceği üzere her ne kadar taliplerle görüşse de aklındaki tek isim Solmaz olarak değerlendiriliyor.

301220160955301287251_3.jpg

GÜZEL GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

Güzel ve Gürkan'ın ayrılması önceki gün gündem olmuştu, ayrılığa daha fazla dayanamayan Güzel hastanelik oldu, Gürkan ise Güzel'in yanından hiç ayrılmadı. Güzel göz yaşları içinde yaşananları haketmedini söyledi ve görüşmeyi bitirdi.

TAYFUN İDDİALI KONUŞUR

Tayfun ise bir senaryoya konu olduğunu düşünüyor. Neslihan ve Figen tarafından kendisine bir oyun oynandığını ifade eden Tayfun’a cevap gecikmez. Tayfun’un iddialarını her iki kişi de şiddetle reddetmektedir.Erzin ile Nur, gittikleri yemek konusunda beğeni ile konuşurken evlilik girişimi olumsuz sonuçlanır. Nur, damat adayı konusunda olumlu karar veremediğini ifade ederek özür diler.

301220160955571284552_3.jpg

NURULLAH-KAAN KAVGASI

Evleneceksen Gel 29 Aralık son bölüme damga vuran bir başka olay ise Nurullah ile Kaan arasında iplerin gerilmesi oldu. Solmaz Kaan görüşmesinde tansiyon yükseldi, Nurullah ile Kaan kozlarını paylaştı. Nurullah'ın sesini yükseltmesi Kaan'ı kızdırdı "bana bağırma" diyen Kaan bundan sonra Solmaz'ın yanına gittiğini görmeyeceğim dedi. Solmaz'ın elinden tutarak Nurullah'ın yanına getiren Kaan Solmaz'dan, Nurullah'ı istemiyorum Kaan'ı istiyorum demesini istedi. Solmaz ise Nurullah istemdiğini söyledi.

SOLMAZ VE SONGÜL SUÇLAMALARA YANIT VERİR

Solmaz’ın Songül etkisinde kalarak karar vermediği ithamlarına bu bölümde cevap gelmesi bekleniyor. Nurullah’ın ısrarları karşısında Solmaz’ın takınacağı tutum ikilinin geleceği adına büyük önem taşıyor. Songül ise hakkındaki ithamlar karşısında bir yanıt verecektir.

Evleneceksen Gel 29 Aralık son bölümde neler yaşandı? ile ilgili etiketler Show TV evleneceksen gel 29 aralık Evleneceksen Gel Evleneceksen Gel son bölüm İzdivaç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.