Ev sahibi terörü sürüyor: Kiraya fahiş zammı kabul etmeyen kiracısının camlarını böyle kırdı!

Adana'da yine bir ev sahibi-kiracı tartışması kameralara yansıdı. Fahiş zam isteyen ev sahibi, kiracı bu isteğini kabul etmeyince camlarını indirdi. O anlar kameralara yansıdı.

Fahiş kira zammı isteği kabul görmeyen ev sahibi kadın, kiracısının camlarını taş ve odun parçalarıyla tek tek aşağıya indirdi.

Kiracının da ev sahibini arabalarını yakmakla tehdit etmesi dikkatlerden kaçmadı.

KİRACISININ CAMLARINI KIRDI

Adana'nın Ceyhan ilçesinde ev sahibi Emine isimli kadın, kiracısından fahiş bir zam istedi fakat bu isteği kabul görmedi. Evden çıkmasını istediği kiracı evden çıkmayınca ev sahibi kadın apartman dairesinin camlarını aşağıya indirdi.

ARABALARI YAKMAKLA TEHDİT ETTİ

Kiracı, ev sahibinin camları kırmasını beklerken video çekmeye devam etti fakat ev sahibi sakinleşmeyince kiracı kadın da tehditler savurmaya başladı. Kiracı, Emine isimli kadının arabalarını yakacağını söyleyince, ev sahibi kadın cam kırma eylemini durdurdu ve olay yerinden ayrıldı.

Ev sahibi terörü sürüyor: Kiraya fahiş zammı kabul etmeyen kiracısının camlarını böyle kırdı! ile ilgili etiketler Adana Ceyhan ev sahibi kiracı Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.