EURO 2032 Avrupa Şampiyonası Türkiye'den alınacak mı? Mehmet Büyükekşi'den açıklama geldi

Hakem Halil Umut Meler'in Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrası ev sahibi ekibin başkanı tarafından saldırıya uğramıştı. Bu olay sonrası Türkiye'de ligler süresiz olarak ertelenirken, gözler ev sahipliği yapacağımız EURO 2032 Avrupa Şampiyonası'na çevrildi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, şampiyonanın ülkemizden alınıp alınmayacağını açıkladı.

Türk futbolu dün Ankara'da kara bir gece yaşadı. FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrası ev sahibi takımın başkanı ve yöneticileri tarafından saldırıya uğradı. Bu olay sonrası Süper Lig dahil Türkiye'deki tüm ligler süresiz olarak ertelendi.

EURO 2032 TÜRKİYE'DEN ALINACAK MI?

Halil Umut Meler'e yapılan saldırı tüm dünya basınında flaş haber olarak duyurulurken, gözler EURO 2032'ye çevrildi. İtalya ile birlikte ev sahipliği yapacağımız Avrupa Şampiyonası'nın Türkiye'den alınacağı iddiaları üzerine Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, açıklamalarda bulundu.

Mehmet Büyükekşi, "EURO 2032'nin bizden alınmsı söz konusu değil. UEFA Başkanı Ceferin aradı, 'Yanınızdayız' dedi. Kamuoyunu yanlış bilgilendirmeyelim. Futbolun doğru şekilde devam etmesi önceliğimiz. Hakemimiz önemli. Hakemlerimizin ruh sağlığı önemli. Biz bunun için buradayız. Daha sonra gerekli açıklamaları yapacağız" ifadelerini kullandı.

EURO 2032 Avrupa Şampiyonası Türkiye'den alınacak mı? Mehmet Büyükekşi'den açıklama geldi ile ilgili etiketler Halil Umut Meler hakem Mehmet Büyükekşi EURO 2032 Avrupa Şampiyonası
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.