EURO 2020 finalini Cüneyt Çakır mı yönetecek?

EURO 2020'de gösterdiği performansla futbolseverlerin gönlünden taht kuran Cüneyt Çakır'ın final maçını yönetip yönetmeyeceği sosyal medyada merak konusu oldu.

MedyaNotu'ndan Serhat Ramay'ın haberine göre, EURO 2020’de performansıyla göz dolduran hakemlerin başında gelen Cüneyt Çakır’ın finali yönetip yönetmeyeceği büyük merak konusu oldu.

EURO 2020 Son 16 Turu’nda tarihi bir mücadeleye sahne olan maçta İspanya, Hırvatistan’ı 5-3 mağlup etti. Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır gösterdiği performansla tarihi maçın en önemli aktörlerinden biri oldu.

EURO 2020’de 8 gollü tarihi İspanya, Hırvatistan maçını yöneten hakemimiz Cüneyt Çakır performansıyla göz doldurdu. Kıran kırana geçen mücadelede verdiği yerinde kararlarla oyunun ritmini bozmayan Çakır, bu performansıyla finali yönetmek için en iddialı adaylardan biri oldu.

FİNALİ CÜNEYT ÇAKIR MI YÖNETECEK?

Cüneyt Çakır bu yönetimi ile sosyal medyada da gündem oldu. Türk futbolseverler bir kez daha Süper Lig’de bu performansı gösteremeyen hakemimizin uluslararası arenada bambaşka bir kişiliğe büründüğünü dile getiren paylaşımlarda bulundu.

TURNUVA TARİHİNDE EN ÇOK MAÇ YÖNETEN HAKEM OLDU

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır ve ekibi, Avrupa Şampiyonası tarihine adlarını altın harflerle yazdırdı. Euro 2020 Son 16 Turu aşamasında Hırvatistan ile İspanya arasında oynanan maçta da görev alan Cüneyt Çakır, böylece turnuva tarihinde en çok maç yöneten hakem oldu. Çakır, Avrupa Şampiyonaları tarihinde 9. kez görev aldı ve böylece 8 maç ile Anders Frisk’i geride bıraktı.

EURO 2020 finalini Cüneyt Çakır mı yönetecek? ile ilgili etiketler EURO 2020 Cüneyt Çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.