Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel'den CHP'li rakibi Beşikçioğlu hakkında açıklama

Cumhur İttifakı Etimesgut Belediye Başkan adayı Enver Demirel CHP'li rakibi Erdal Beşikçioğlu hakkında açıklama yaptı. Demirel "Erdal Bey Etimesgut'u bilmeyen, Etimesgut'ta tek bir gün yaşamamış, tek bir insanını tanımayan bir sanatçımız" dedi.

Cumhur İttifakı Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel katıldığı canlı yayında Kübra Par'ın sorularını yanıtladı. CHP'li rakibi Erdal Beşikçioğlu hakkında konuşan Demirel her rakibin zor olduğuna dikkat çekti. 

Enver Demirel'in Erdal Beşikçioğlu ile ilgili olan açıklaması şöyle:

"Benim bu girdiğim 6. seçimim ben her seçimi önemserim ve dikkate alırım. Her seçim bizim için zordur ve önemsenmelidir rakip kim olursa olsun. Erdal Bey Etimesgut'u bilmeyen, Etimesgut'ta tek bir gün yaşamamış, tek bir insanını tanımayan sanat dünyasından bir sanatçımız"

 

 

Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel'den CHP'li rakibi Beşikçioğlu hakkında açıklama ile ilgili etiketler Erdal Beşikçioğlu Etimesgut

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.