Eti Negro isim mi değiştirdi?

Uzunca yılladır market raflarında görmeye alıştığımız Eti Negro isim değiştirerek Eti Nero oldu. Bundan böyle Nero ismi ile standlarda yer alacak Eti Negro'nun bu değişim kararı merak edildi.

Oreo ile birlikte pek çok benzer yanı bulunan Eti Negro sonunda isim değişikliğine giderek Eti Nero oldu. Oreo’da bulunan %3,5 oranında Kakao Tozu, Eti Negro’da %8 oranında yer almaktadır. Her iki üründe de Glikoz-fruktoz şurubu bulunmakla beraber Eti Negro’da ilave şeker daha azdır.

Eti Negro’da Palm, Ayçiçek, Pamuk ve Kanola olmak üzere dört farklı çeşit yağ kullanılmıştır. İçeriğinde Buğday unu, Bitkisel yağ, Glikoz-fruktoz şurubu, Şeker, Kakao (%8), Süt tozu, Kabartıcılar, Tuz ve Aroma verici vardır.

Eti Negro isim mi değiştirdi?

Eti, 'Negro' son olarak ismini değiştirdiğini açıkladı. İspanyolca'da siyah anlamına gelen negro bisküvisi ‘Nero’ adını aldı. Eti’den yapılan açıklamada, ‘Marka ismi olarak İtalyancada siyah anlamına gelen ve tüketicilerimiz nezdinde bisküvimizin yoğun kakaolu içeriğini öne çıkaracak “Nero” ismiyle devam etme kararı aldık' dedi.

Eti’den yapılan açıklamada, “Dolayısıyla insanların mutluluğuna hizmet etmeyi amaç edinmiş bir şirket olarak, bir kişinin dahi mutsuz olma ihtimalini marka ismi değişikliği için yeterli bir neden olarak görüyoruz. Bu konuda duyduğumuz hassasiyet ve sorumlulukla uzun süredir yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda Eti Negro markamızın ismini ülkemizle birlikte bulunduğu ihraç pazarlarında değiştiriyoruz. Marka ismi olarak İtalyancada siyah anlamına gelen ve tüketicilerimiz nezdinde bisküvimizin yoğun kakaolu içeriğini öne çıkaracak “Nero” ismiyle devam etme kararı aldık. Kaliteli bisküvi deneyimi yaşatan ürünümüzü içerik ve lezzetinde hiçbir değişiklik olmadan Eti Nero markasıyla pazara sunacağız” ifadelerine yer verdi.

Eti Negro isim mi değiştirdi? ile ilgili etiketler eti Negro nero
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.