Estetik yaptıran Sevda Demirel tanınmaz hale geldi

50 yaşındaki manken ve şarkıcı Sevda Demirel, estetik operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Görenlerin tanımakta zorlandığı Demirel, TikTok'ta yayın açarak ''Sevgili arkadaşlar ben gerçek Sevda Demirel'im. Çocuğunuz İnanmıyorsunuz buna ama bir ameliyat oldum. Ondan dolayı değiştim biraz.'' açıklamasında bulundu.

Yıllar önce ekranda tartıştığı Hande Ataizi’ye 'Ne dedin sen?' diyerek attığı tokatla hafızalara kazınan manken ve şarkıcı Sevda Demirel estetik operasyon yaptırdı. Son haliyle görenlerin tanımakta zorlandığı Demirel, konu ile ilgili açıklama yaparak estetik operasyonlardan dolayı değiştiğini ifade etti.

Estetik yaptıran Sevda Demirel tanınmaz hale geldi

SEVDA DEMİREL'İ KİMSE TANIYAMADI


Estetik operasyonlarına yenisini ekleyen Sevda Demirel adeta bambaşka biri oldu. Takipçilerinin tanımakta zorlandığı Demirel, TikTok yayını açarak değişimini gözler önüne serdi. Son haliyle tanınmakta zorlanılan Demirel, "Sen gerçek Sevda Demirel değilsin" yorumları üzerine yayınladığı videoda ''Sevgili arkadaşlar ben gerçek Sevda Demirel'im. Çocuğunuz İnanmıyorsunuz buna ama bir ameliyat oldum. Ondan dolayı değiştim biraz.'' ifadelerini kullandı.


İşte Sevda Demirel'in son hali:

Estetik yaptıran Sevda Demirel tanınmaz hale geldi - Resim : 2

Estetik yaptıran Sevda Demirel tanınmaz hale geldi - Resim : 3

Estetik yaptıran Sevda Demirel tanınmaz hale geldi - Resim : 4
Estetik yaptıran Sevda Demirel tanınmaz hale geldi - Resim : 5

 

Estetik yaptıran Sevda Demirel tanınmaz hale geldi ile ilgili etiketler Sevda Demirel estetik
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.