Esra Ezmeci kimdir? Esra Ezmeci seans ücreti ne kadar? Esra Ezmeci evli mi?

Ünlü psikolog Esra Ezmeci sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinden gelen "özel" sorulara verdiği yanıtlarla gündemden düşmüyor. Bu çerçevede Ezmeci'nin yaşamı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Esra Ezmeci kimdir? Esra Ezmeci seans ücreti ne kadar? Esra Ezmeci evli mi? Detaylar haberimizde...

"Yeni Haydar Dümen" olarak bilinen ünlü psikolog Esra Ezmeci, milyonlarca takipçi sayısı olan Instagram hesabı ile adeta fenomen haline dönüştü. Bu çerçevede, Ezmeci'nin yaşamı heyecanla araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Esra Ezmeci kimdir? Esra Ezmeci seans ücreti ne kadar? Esra Ezmeci evli mi? Ayrıntılar haberimizde...

Esra Ezmeci kimdir? Esra Ezmeci seans ücreti ne kadar? Esra Ezmeci evli mi?

ESRA EZMECİ KİMDİR?

İstanbul'un doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nde Psikoloji Bölümü'nden birincilikle mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini aynı üniversitenin klinik psikoloji bölümünde tamamladıktan sonra adli bilimler doktorasına başladı ve halen bu doktora programını sürdürmektedir. Esra Ezmeci, stajını İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde başarıyla tamamladıktan sonra İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır.

Meslek hayatı boyunca bağımlılık tedavisi, aile, ilişki ve evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık gibi çeşitli alanlarda danışmanlık ve tedavi çalışmaları gerçekleştirmiştir. Ayrıca, kendi geliştirdiği "geçmiş temizleme terapisi" yöntemi ile büyük başarılar elde etmiştir. Televizyon programlarının hazırlanması ve sunulmasının yanı sıra, psikoloji konulu yazılar da çeşitli platformlarda paylaşmıştır. Ezmeci'nin önceden kaleme aldığı beş kitap, "Süt Lekesi," "Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir," "Kararı Ben Veririm," "Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever" ve "İz Bıraktığın Kadar Varsın," Destek Yayınları tarafından yayımlanmıştır.

ESRA EZMECİ SEANS ÜCRETİ NE KADAR? 

Esra Ezmeci'nin terapi seans ücretleri hakkında bilgi almak için, danışmanlı verdiği ofis ile iletişime geçmenizi öneririz. 

Esra Ezmeci kimdir? Esra Ezmeci seans ücreti ne kadar? Esra Ezmeci evli mi? ile ilgili etiketler Esra Ezmeci Psikoloji
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.