Esra Erol en son neler oldu?

Esra Erol 4 Şubat izle! Başarılı sunucu Esra Erol'un sunduğu, her gün farklı bir olayın yer aldığı en çok rağbet gören programlardan biri olan Esra Erol'da, ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Esra Erol'da programında dün neler yaşandığı merakla araştırılmayı sürdürülüyor. İşte, Esra Erol 4 Şubat canlı izle! En son neler oldu? Detaylar haberimizde...

Esra Erol 4 Şubat izle! ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol'da hafta içi her gün sevenleri ile buluşuyor. Başarılı sunucu yaşanmış hayat hikayelerini konu alıyor. Esra Erol'da programının yeni bölümünü izlemek isteyen ve ekran başında olamayanlar izleyiciler arama motorlarından araştırma yapmayı sürdürüyor. ATV ekranlarında yayınlanan program da dün canlı yayında neler yaşandığı merak ediliyor. İşte, Esra Erol 3 Şubat izle! Detaylar haberimizde...

ESRA EROL 4 ŞUBAT CANLI İZLE

İlgili resim

ESRA EROL'DA EN SON NELER OLDU?

Pakize Nur Karabıyık annesi ile ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol programına geliyor. 4 yıllık bir evliliğinden 2 çocuğu olan Pazike Murat Menemen ile evliydi.
26 Ocak 2019 'da çocukları görmek için gelen Menemen'in 2 çocuğunu da kaçırdığı iddia ediliyor. Pazike Nur Karabıyık çocuklarını kavuşacak mı? Detaylar Esra Erol'da..

 

 

 

Esra Erol en son neler oldu? ile ilgili etiketler ATV Esra Erol canlı izle canlı yayın esra erolda ATV canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.