Esra Elönü: Halk o ayakkabıların altında PKK bayrağı görmek istiyor seccade değil!

Star Gazetesi yazarı Esra Elönü, seccadenin üzerine ayakkabı ile basarak fotoğraf çektiren Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Elönü, "Halk o ayakkabıların altında PKK bayrağı görmek istiyor seccade değil." dedi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftar programı sonrasında seccade üzerinde ayakkabılarıyla verdiği poz büyük tepki çekmişti.

Star Gazetesi yazarı Esra Elönü bugünkü köşesinde Kılıçdaroğlu'nun seccade skandalına tepki gösterdi. 

 

"Seccade Anadolu'dur, seccade irfandır, seccade halktır. Seccade bir şehidin son secdesini bıraktığı sırdaştır. Secde yolculuğunda en temiz yoldaştır." diyen Elönü, "Halk o ayakkabıların altında PKK bayrağı görmek istiyor seccade değil! Pardon o sizin kutsalınızdı değil mi?" ifadelerini kullandı. 

İşte Elönü'nün yazısının bir bölümü: 

Seccade Anadolu'dur, seccade irfandır, seccade halktır. Seccade bir şehidin son secdesini bıraktığı sırdaştır. Secde yolculuğunda en temiz yoldaştır. Seccade samimiyetin toprağa giydirdiği elbisedir. Bunu, iftar sofrasında görüntüyü bozuyor diye itelediğiniz amcaya sorun o bilir. Ezanına dokunduğunda ne görürsen seccadesini çiğnediğinde de aynısını görürsün.

Bir tane ekran sıvacısı sıvışay da "Seccade kutsal olsaydı yere serilmezdi" diyor. Bunlar ayakkabıyı beyinlerine giydirmişler o ayakkabı kafataslarına vurdukça sıvıyorlar. Kutsal olmasaydı yere serilmezdi diyor, fetva püskürteçlerinden günlük doz alındı. Diktikleri tüy tarlasında pişkin korkuluklar.

Halk o ayakkabıların altında PKK bayrağı görmek istiyor seccade değil! Pardon o sizin kutsalınızdı değil mi ?

ESRA ELÖNÜ'NÜN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

 

Esra Elönü: Halk o ayakkabıların altında PKK bayrağı görmek istiyor seccade değil! ile ilgili etiketler Esra Elönü Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.