'Görmedim' diyen Kılıçdaroğlu'nun seccadeye bastığı 3'üncü fotoğraf ortaya çıktı!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun seccade skandalına ait 3. kare de ortaya çıktı. 'Seccadeyi görmedim' diyerek savunma yapan Kılıçdaroğlu'nun 3. karede de seccadeyi 'fark etmemesi' tepki çekti. İşte Kılıçdaroğlu'nun seccade skandalında 3. fotoğraf karesi...

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin desteğini alarak 7'li koalisyon olan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, skandallarına bir yenisini daha ekledi.

SECCADE SAYGISIZLIĞI

Kılıçdaroğlu bu kez Türk halkının büyük tepkisini toplayan seccade saygısızlığına imza attı.

'Görmedim' diyen Kılıçdaroğlu'nun seccadeye bastığı 3'üncü fotoğraf ortaya çıktı!

KILIÇDAROĞLU'NDAN 'GÖRMEDİM' SAVUNMASI

Kemal Kılıçdaroğlu, "Dün akşamdan bu yana saldırı malzemesi ettikleri fotoğraf karesiyle ilgili kelam edeceğim. İftar organizasyonuna katıldığımız restoranda olduğu olay, fotoğraf çektirmek isteyenler vardı. Ben kimseyi kırmam. Öyle bir alışkanlığım da yoktur.

Herkesi kucaklar, saygı duyarım. Fotoğraf çektirmek isteyenler vardı. Yerdeki seccadeyi görmedim. Şimdi o kare üzerinden operasyon yapıyorlar, açıkca söyleyeyim. Ben onların operasyonunu umursamam. Ben samimi olarak üzgünüm. Böyle iftira ve operasyonlardan siz samimi müslümanlara sığınıyorum." ifadeleriyle kendini savunmuştu.

'Görmedim' diyen Kılıçdaroğlu'nun seccadeye bastığı 3'üncü fotoğraf ortaya çıktı! - Resim : 2

YENİ FOTOĞRAF ÇIKTI

Kılıçdaroğlu'nun seccadeyi ayakları altına aldığı görüntüler ortaya çıktı. Üstelik Kılıçdaroğlu'nun 'aceleye geldi' sözleri de boşa çıktı ve aynı yerde farklı kareler de çektiği belirlendi.

'Görmedim' diyen Kılıçdaroğlu'nun seccadeye bastığı 3'üncü fotoğraf ortaya çıktı! - Resim : 3

SECCADE SKANDALINDA YENİ KARE

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Acar'la Kılıçdaroğlu'nun aynı yerde çekildiği yeni fotoğraf da ortaya çıktı.

'Görmedim' diyen Kılıçdaroğlu'nun seccadeye bastığı 3'üncü fotoğraf ortaya çıktı! - Resim : 4

3. FOTOĞRAF DA ORTAYA ÇIKTI

Kılıçdaroğlu'nun seccade skandalında üçüncü fotoğraf karesi de ortaya çıktı. Bu yeni fotoğraf karesinde aynı yerde Kılıçdaroğlu'nun CHP Erzurum Milletvekili Aday Adayı Cavit Kılıç ile fotoğraf çektirdiği ve yine Kılıçdaroğlu'nun ayakları altında seccade olduğu görülüyor. Üçüncü skandal fotoğrafta görevden alınan İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da karede yer alıyor.

'Görmedim' diyen Kılıçdaroğlu'nun seccadeye bastığı 3'üncü fotoğraf ortaya çıktı! - Resim : 5

 

'Görmedim' diyen Kılıçdaroğlu'nun seccadeye bastığı 3'üncü fotoğraf ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.