Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Reyting rekoları kıran ve yayınlandığı saatlerde izleyicileri ATV ekranlarına kilitleyen dizinin gelecek bölümleri hakkında ipuçları merak ediliyor. Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Tarık Ünlüoğlu, Olgun Şimşek, Mesut Akusta, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, ekrana gelen 82. bölümüyle yine izleyicileri ekran başına kilitledi. Hızır, kendisine kurulan tuzaktan kurtuldu. Cezaevi aracının içinde Hızır, Mürsel’i bıçakla yaraladı. Mürsel’i bıçakladığını gören jandarma, Hızır’ın kafasına silahla vurarak bayılttı. Bıçakla yaralanan Mürsel’i tedavi için hastaneye götürmek isteyen adamlarına emir veren Mürsel, Hızır’ı öldürmelerini istedi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Haberimizde bulunan linke tıklayarak EDHO'nun 82. son bölümünü izleyebilirsiniz...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Tarık Ünlüoğlu, Olgun Şimşek, Mesut Akusta, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, ekrana gelen 82. bölümüyle izleyicilerden tam not aldı. Hızır Çakırbeyli, kurulan komplolar sonucunda tuzağa düşer ve kendini cezaevi kapısının önünde bulur. Tehlikenin nereden geleceği belli olmayan bu zamanlarda Hızır'ın sevdiklerini korumak adına herkesten bir adım önde olması gerekmektedir. Bunun için ona oyun kuranların zaaflarının peşine düşecektir. Jandarma kıyafeti giyen Mürsel’in adamları, Hızır’ı öldürecekleri sırada baskın yedi ve Hızır’ın ekibi orada Mürsel’in adamlarını etkisiz hale getirdi. Yaraladığı Mürsel'in ölüm haberini almadan rahat edemeyecek olan Hızır, pimi çekilmiş bir bomba gibi patlayacağı yeri arar. Yaptığı iyilikle hayatını kurtaran Ünal'ı dahi tehdit etmekten geri kalmaz. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Haberimizde bulunan linke tıklayarak EDHO'nun 82. son bölümünü izleyebilirsiniz...

efhberherfree

EDHO YENİ BÖLÜM FRAGMAN

ATV'nin sevilen dizisinin 83. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

81. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Benim buradan çıkmanın bir yolunu bulmam lazım!"

Hızır, Ekrem'den başka hainlerin de olduğunu fark etmiş, bir an önce hapishaneden kurtulmanın yollarını aramaya başlamıştır. Dışarıda olup bitenlerin sorumlularıyla yüzleşmek ve ailesinin başına gelenlerin hesabını sormak varken eli kolu bağlı oturması mümkün değildir.

Ünal Kaplan, en yakınındaki adam tarafından yıllarca kandırıldığını öğrenir ve yaşadığı suçluluk duygusuyla kendine bir günah keçisi arar. Bir yandan da Hızır'ın dışarıya çıktıktan sonra yapacaklarından nasibini almamak için kolları sıvayacaktır. Aynı korkuya sahip olan diğer isim Ekrem ise yapacağı bir hamleyle dengeleri değiştirecektir.

Hala firar durumunda olan İlyas'ın öfkesi, Mürsel'i bir türlü köşeye sıkıştıramadığı için günden güne artar. Ne zaman nereden çıkacağı belli olmayan Mürsel de hapishanedekileri bitirme konusunda kararlıdır. Tipi'den sonra sıra Kimsesiz Yaşar'dadır.

EYHBEWEARERFREURTJHNFGJHNBR

82. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır, kendisine kurulan tuzaktan kurtuldu. Cezaevi aracının içinde Hızır, Mürsel’i bıçakla yaraladı. Mürsel’i bıçakladığını gören jandarma, Hızır’ın kafasına silahla vurarak bayılttı. Bıçakla yaralanan Mürsel’i tedavi için hastaneye götürmek isteyen adamlarına emir veren Mürsel, Hızır’ı öldürmelerini istedi.

Jandarma kıyafeti giyen Mürsel’in adamları, Hızır’ı öldürecekleri sırada baskın yedi ve Hızır’ın ekibi orada Mürsel’in adamlarını etkisiz hale getirdi.

Yaraladığı Mürsel'in ölüm haberini almadan rahat edemeyecek olan Hızır, pimi çekilmiş bir bomba gibi patlayacağı yeri arar. Yaptığı iyilikle hayatını kurtaran Ünal'ı dahi tehdit etmekten geri kalmaz.

Öte yandan sağlık merkezini basan Ender, Mürsel’le iş birliği yapan doktorun cebine el bombası koyuyor. Bombadan kurtulmak için dışarıya çıkan doktoru konuşturmaya çalışıyor. Ancak doktor, nereye gittiklerini bilmediğini ve ambulansla gittiğini söylüyor. Daha sonrasında doktoru vurarak etkisiz hale getiriyorlar.

Yaşar da içerden, dışarıdakilerin güvenliğini sağlamak için çabalamaktadır. Kimsesiz dostları sayesinde edindiği bilgileri Tipi'nin yakınlarıyla paylaşacak, Mürsel'e bir adım daha yaklaşmalarını sağlayacaktır. Herkesin ortak derdi haline gelen kara bela ortadan kalkmadan kimse rahat uyumayacaktır.

Kızının katillerini bulmayı kendine takıntı haline getiren Meryem ise bunu başarana kadar eylemlerine devam etmekte kararlıdır. Planları dahilinde Hızır Ali ve Selda'yı nişanlamak istemesi, Hızır için bardağı taşıran son damla olacaktır...

EWHTGEWFTGERFFREFEYRRFE

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 78. BÖLÜM ÖZETİ

Hızır Çakırbeyli'nin düşmanları hem içeriden hem dışarıdan saldırıya geçmişlerdir. Bir yanda aileyi içeriden bitirmeyi amaçlayan Ekrem, diğer yanda tehditleriyle korku salmaya çalışan gözü kara Mürsel…

Tehlikenin nereden geleceği belli olmayan bu zamanlarda Hızır'ın sevdiklerini korumak adına herkesten bir adım önde olması gerekmektedir. Bunun için ona oyun kuranların zaaflarının peşine düşecektir.

Kendini bir yalana kaptırıp tüm ailenin yüzünü yere eğen Hızır Ali'nin zaafı Ceylan'ın resmen devletten uzaklaştırılmasına yol açmıştır.

Ailenin başına gelebilecek olası felaketlerin önlenmesi için herkes elini taşın altına koymaya hazırdır.

Şahsi meselelerin ticaretini etkilemesine izin vermeyecek olan Ünal Kaplan'a göre ise bir cenaze daha görmeden bir düğün olması gerekmektedir.

OKTAYKAYNARCA

EDHO 74. BÖLÜM

Yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi...

Hızır, kızının ölümüne sebebiyet veren düşmanından tüm zor koşullara rağmen intikamını almış, kalbini biraz olsun soğutmuştur. Bunun gerçekleşmesine olanak sağlayan Nevzat, öldürülenin bir gizli tanık olması nedeniyle, devletin gölgesinin artık Çakırbeyliler üzerinde olmayacağını açıkça belirtir. Böylece masaya kabul görülecekleri konusunda söz verilen yeni isimler, olduğundan daha tehlikeli bir konuma gelir. Bir an önce yok edilmeleri mevzusunda uzlaşılsa da Kimsesiz Yaşar masada yapacağı hamlesiyle dokunulmaz olmayı başaracaktır. Tam bitti denilen yerden yeniden başlayan felaketler zinciri kimsenin rahat bir nefes almasına izin vermez. Zeyno'nun intikamının alınmasında büyük katkısı olan Servet, kısa zamanda düşmanlar tarafından fark edilir. Mübeccel'i de yanına alarak bir an önce ülkeyi terk etmekten başka çaresi kalmaz. Yapacakları yolculuğun varacağı yeri ise kimse tahmin edemeyecektir.

EDHO 75. BÖLÜM

Çakırbeyli hanesine çöken matem havası bir türlü sona ermez. Mübeccel'in kaybı henüz toparlanamamış olan aileyi bir kere daha sarsar. Kadınlara, çocuklara değen düşmanlar artık uzakta aranmamaktadır. Fidanlıktaki davete katılmadığı için dikkatleri üzerine çeken Teoman köşeye sıkışır. Ekrem ise tüm olanların asıl sorumlusu olarak görülür fakat kardeşini ortaya atacak kadar planlarına sadıktır. Bir süredir düşmanlarından sevdiklerini koruyamıyor olmanın acısını duyan Hızır, kalemini kıracağı ismi bulur. Sırada çok iyi tasarlanmış bir planı uygulamak vardır. Bunun için kendini öne atan kişi Hızır Ali olur. Hayatta kendinden başka sevdiği biri kalmayan Ünal da masasının başına gelebilecek olası tehlikelerin önlenmesi adına bu plana ayak uyduracaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 83. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO 83 bölüm fragman yayınlandı mı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.