Eskişehir kar tatili mi? 6 Ocak Eskişehir okullar

Eskişehir kar tatili mi? Soğuk havalar etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Doğu Anadolu, İç Anadolu ve diğer bölgelerde bazı illerde etkili olacak. Son dakika gelen bilgiye göre 3 ilde eğitime bugün ara verildi Detaylar haberimizde...

Eskişehir kar tatili mi? Eskişehir'de sıcaklıkların pazartesi, salı ve çarşamba günlerinde 0 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Sıcaklıkların düşmesi ile beraber kar yağışı görülmesi de bekleniyor. Peki 6 Ocak Eskişehir'de okullar kar tatili mi? Detaylar haberimizde...

ESKİŞEHİR HAVA DURUMU

Yurdun büyük bir kesiminde etkili olan soğuk hava Eskişehir'de de kendisini gösterirken kar yağışıyla birlikte vatandaşlara dikkatli olmalı yönünde MGM'den uyarı geldi. Pazar gecesi dahil olmak üzere Pazartesi, salı ve çarşamba günlerinde 0 dereceye kadar düşmesi beklenen sıcaklıklarla birlikte kar yağışı görülecek.

ESKİŞEHİR'DE KAR TATİLİ VAR MI?

Eskişehir Valiliğinden yapılan açıklamada, bölgede yoğun kar yağışı ve soğuk havanın etkili olduğu belirtildi.
Açıklamada, "İlimiz genelindeki resmi ve özel tüm okul ve kurumlarımızda (okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve yaygın eğitim kurumları) eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Ayrıca açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin de bir günlüğüne idari izinli sayılacağı duyuruldu.

KÜTAHYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Kütahya merkezde sadece taşıma merkezi okullar tatil

Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada ise gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ile tipinin kesintisiz sürdüğü ifade edildi.
Açıklamada, "Merkez ilçe, Aslanapa ve Gediz ilçelerinde taşıma merkezi okullar; Şaphane, Hisarcık ve Çavdarhisar ilçelerinde tüm eğitim kurumları ile Emet ilçesindeki temel eğitim kurumlarında (anaokulu, ilkokul, ortaokul) eğitime bir gün ara verilmiştir." bilgisi paylaşıldı.

Son dakika haberine göre; Konya, Eskişehir ve Kütahya'da etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildi.

Eskişehir kar tatili mi? 6 Ocak Eskişehir okullar ile ilgili etiketler Eskişehir 6 Ocak Kar tatili kar tatili mi?
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.