Eski Murat değil çok BOZuldu! İhanet iddialarına açıklama geldi!

Murat Boz ve Eser Yenenler , dün gece Nihal - Bahar Candan kardeşlerle buluştu. Sabaha kadar süren eğlencenin ardından ilk açıklama Murat Boz'dan geldi.

Ünlü popçu, burada oyuncu arkadaşı Eser Yenenler’le bir araya geldi. İkiliye gecede “İşte Benim Stilim” yarışmasıyla ünlenen Nihal ve Bahar Candan kardeşler ile Özge Bitmez adlı kadın da eşlik etti.

İlerleyen saatlerde mekandan tek başına ayrılan Murat Boz, lüks aracıyla çıktığı kısa sahil turunun ardından Eser Yenenler’in Beşiktaş-Levazım’daki evine gitti.

Kısa süre sonra üç kadının da aynı eve girdiği görüldü. Sabah saat 05.40’ta evden koşar adım çıkan Candan kardeşler, o sırada görüntülendiklerini fark edince paniğe kapıldı.

MURAT BOZ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Çıkan haberlerin ardından Murat Boz, Instagram sayfasında bir açıklama yayınladı. Ünlü şarkıcı "Bugün hakkımda çıkan 'ihanet' haberleri tamamıyla gerçek dışıdır. İhanet söz konusu değildir. Tanıdığım, tanımadığım bir çok insanın bulunduğu bir ortamda bulunmaktan başka öte bir durum yoktur" dedi.

asdasdasdasdfadasdasd

NİHAL CANDAN KİMDİR?

Asıl adı Gülnihal Candan olan 20 yaşında olan yarışmacı Mersin'de dünyaya gözlerini açtı. Özel bir üniversite olan Beykent üniversitesinde Hukuk fakültesinde öğrenciliğine devam ediyor. Yapılan röportajlarda alışveriş yapmayı çok sevdiğini ifade eden Candan, her ay 1000 TL'yi alışverişe ayırdığını ifade etmektedir. İşte benim stilim programından Survivor'a transfer olan isim, İşte Benim Stilim'de en çok gerginlik oluşturan kişilerden biriydi. Sürekli diğer yarışmacılarla sert tartışmalar yaşayan Nihal, 11. haftada elenerek yarışmadan gitmişti. Fİziksel özelliklerine bakıldığında, 1,65 metre boyunda olan yarışmacı, 56 kiloya sahip.Survivor'a giderken yaptığı çekimde 'Niye aç kalmaktan korkayım ki ben zaten rejim yapıyorum' diyen Nihal Candan adadaki ikinci gününde açlık ve karanlık yüzünden ağlamıştı.

Eski Murat değil çok BOZuldu! İhanet iddialarına açıklama geldi! ile ilgili etiketler Murat Boz Aslı Enver Bahar Candan Nihal Candan murat boz aldattı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.