Eski eşler Özcan Deniz ile Feyza Aktan'ın darp davasında mahkemeden karar çıktı

Feyza Aktan, eski eşi Özcan Deniz tarafından darp edildiği gerekçesiyle dava açmıştı. Mahkeme Özcan Deniz'in beraatına karar verdi.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, Feyza Aktan ile 2018 yılında nikâh masasına oturmuştu ve çiftin Kuzey adını verdikleri çocukları dünyaya gelmişti. Özcan Deniz, 2019 yılında "evlilik birliğinin temelinden sarsılması" nedeniyle Feyza Aktan'a çekişmeli boşanma davası açmış ve 2 yıl önce anlaşmalı olarak boşanmışlardı. Olaylı boşanma sonrası Feyza Aktan, fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek eski eşi hakkında, "zincirleme şekilde kasten yaralama", suçundan şikâyetçi olmuştu.

Feyza Aktan'ın şikâyetinin sonrasında savcılık yürütülen soruşturmayı tamamlamıştı. Savcılık, Özcan Deniz hakkında Feyza Aktan'ı yaralama suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açmıştı.

Eski eşler Özcan Deniz ile Feyza Aktan'ın darp davasında mahkemeden karar çıktı - Resim : 2

DARP İDDİALARI ASILSIZ ÇIKTI

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre; Mahkeme, Özcan Deniz'in 2017 yılında işlediği iddia edilen basit yaralama suçunun şikâyet süresinden sonra şikâyet edildiği gerekçesiyle düşürülmesine, 2018'de yaşanan olayda Deniz'in üzerine atılı suçu işlediğine dair kesin ve inandırıcı delil elde edilemediğinden beraatına, 2019'da Almanya'daki olayda şikâyet süresi geçtiği sebebiyle düşürülmesine karar verdi.

ÖZCAN DENİZ BERAAT ETTİ

Verilen karara itiraz eden Feyza Aktan dosyayı bir üst mahkeme olan Bölge Adliye Mahkemesine taşıdı. 30 Ceza Dairesi tarafından dosya üzerinde yapılan inceleme sonunda yerel mahkemenin vermiş olduğu kararın yerinde ve usule uygun olduğu belirtilerek itirazın reddine karar verdi.

 

Eski eşler Özcan Deniz ile Feyza Aktan'ın darp davasında mahkemeden karar çıktı ile ilgili etiketler Özcan Deniz Feyza Aktan mahkeme dava Darp
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.