Nikah masasına oturan Özcan Deniz ile Samar Dadgar'dan ilk kare

Feyza Aktan ile evliliğinden Kuzey Deniz adında bir erkek çocuğu bulunan 50 yaşındaki şarkıcı Özcan Deniz, kendisinden 21 yaş küçük İranlı sevgilisi Samar Dadgar ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Gizlice evlenen Özcan Deniz & Samar Dadgar çiftinen ilk kare geldi.

İlk evliliğini 1991–2000 yılları arasında Handan Deniz ile yapan Özcan Deniz, 2018 yılında ikinci kez nikah masasına oturmuş ancak mutluluğu kısa sürmüştü. 2019 yılında Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu İranlı sevgilisi Samar Dadgar’la evlendi.

SESSİZ SEDASIZ EVLENDİLER

Çiftin hafta sonu aile arasında sessiz sedasız yapılan nikah törenine ise sadece 20 kişi katıldı. Yakın dostlarının katıldığı ve ünlü şarkıcının Zekeriyaköy’deki evinde gerçekleşen törene Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz'in katılmadığı öğrenildi. Kadriye Deniz her fırsatta oğlunun evlenmesine karşı çıktığını belirtiyordu.

SAMAR DADGAR'DAN GELİNLİKLİ POZ

Özcan Deniz'in genç eşi Samar Dadgar gelinlikli karesini Instagram hesabından paylaştı. Özcan Deniz de eşiyle siyah beyaz bir karesini yayınladı. İşte Samar Dadgar ile Özcan Deniz'den ilk kare...

SAMAR DADGAR GELİNLİKLİ POZ

Nikah masasına oturan Özcan Deniz ile Samar Dadgar'dan ilk kare - Resim : 3

Nikah masasına oturan Özcan Deniz ile Samar Dadgar'dan ilk kare - Resim : 4

Nikah masasına oturan Özcan Deniz ile Samar Dadgar'dan ilk kare ile ilgili etiketler Özcan Deniz Samar Dadgar nikah Düğün
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.