Eski eşi tarafından darp edilen kadın ilk kez konuştu

Samsun'un Canik ilçesinde 5 yaşındaki kızının gözü önünde eşinin şiddetine maruz kalan E.M. ilk kez konuştu. Hastanede tedavisi süren E.M., eski eşi İbrahim Zarap'ın bir daha dışarı çıkmasını istemediğinin altını çizdi.

Samsun'da dün gece ortaya çıkan görüntüler Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Canik ilçesinde eski eşinin şiddetine maruz kalan E.M.'nin hastanede tedavisi sürüyor. Olay sonrası ilk kez konuşan kadın, "Dışarı çıkmasını asla istemiyorum hep tutuklu kalsın” ifadelerini kullandı.

Eski eşi tarafından darp edilen kadın ilk kez konuştu

Samsun’da sokak ortasında eski kocasının saldırısında yaralanıp, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde müşahade altında tutulan E.M., yaşadığı korku dolu anların ardından DHA'ya konuştu. E.M., “Ben daha önce de kendisinden şikayetçi olmuştum, zaten boşanmıştık. Dışarı çıkmasını asla istemiyorum hep tutuklu kalsın” dedi.

NE OLMUŞTU?

Samsun'un Canik ilçesinde ibrahim Zarap sokak ortasında eski eşi E.M.'yi öldüresiye dövmüştü. Çocuğunun gözleri önünde eski eşine şiddet uygulayan Zarap, çevrede yaşayanların müdahalesi sonrası gözaltına alındı ve tutuklandı. Talihsiz kadın hastaneye kaldırılırken, 5 yaşındaki kızı ile birlikte devlet korumasına alınmıştı.

Eski eşini öldüresiye döven İbrahim Zarap ise ilk ifadesinde skandal ifadeler kullanmıştı. "Bir anda gözünün döndüğünü" savunan Zarap, kendisine müdahale eden ve darp edenlerden şikayetçi olacağını söylemişti.

Eski eşi tarafından darp edilen kadın ilk kez konuştu ile ilgili etiketler Samsun Şiddet Hastane İbrahim Zarap e.m.
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.