Eşi ve çocuğu ile maça gelen kadının sırtından Beşiktaş formasını çıkarttılar!

Galatasaray'ın 4-2 üstünlüğü ile biten mücadelede TT Stadı'nda istenmeyen bir olay oldu. Galatasaray-Akhisar maçına ailesiyle gelen bir kadının üstündeki Beşiktaş forması, güvenlik güçlerinin talebiyle çıkarıldı. Maçın geri kalanını montuyla izlerken, güvenlik güçleri Beşiktaş formasına el koydu. Bu olay akıllara daha önce Başakşehir-Trabzonspor maçında bordo mavi formalı bir çocuk ile Beşiktaş'ın Leipzig maçında Galatasaray forması ile gelen taraftara yaşatılanlar getirdi...

Galatasaraylı ve Beşiktaşlı bir çift, kız çocuklarıyla Galatasaray - Akhisarspor mücadelesini izlemek üzere TT Stadı'ndaydı.

beAiktaA1
Hürriyet'in haberine göre, güvenlik güçleri Beşiktaş formalı kadından, formasını çıkarmasını istedi ve siyah-beyazlı formaya el konuldu.

beAiktaA3

Forması alınan kadın, montunu giyerek üzgün bir şekilde maç seyretmeye devam etti.

beAiktaA4

Oysa henüz maç başlamadan önce çektikleri fotoğrafı "Birilerine örnek olsun" diyerek paylaşmışlardı gururla...

Bu olay sonrasında sosyal medyada büyük tepki oluştu. Olay akıllara Trabzonspor - Başakşehir maçını getirdi.

trabzon

2-2 biten Başakşehir - Trabzonspor maçında Trabzonspor forması giyen minik çocuğun forması, güvenlik güçleri tarafından çıkarılmıştı. Olay sosyal medyada büyük ses getirmişti.

galatarsaray

Bir diğer olay da Vodafone Park'taki Beşiktaş Leipzig maçında yaşandı. Galatasaray forması ve Beşiktaş atkısı ile tribüne gelen taraftarın forması zorla çıkarıldı.

ORHAN CAN'DAN SERT TEPKİ!

Fanatik Beşiktaşlılığı ile tanınan gazeteci Orhan Can yönettiği "Ak güverte" adlı sitede olaya sert tepki gösteriyor.

Can, "Bu mudur erkeklik! Galatasaray-Akhisar maçına GS’li ailesiyle gelen kadının üstündeki Beşiktaş forması tepkiler üzerine çıkartıldı…
Haberde olayı yumuşatmak için “güvenlik güçlerinin talebiyle çıkartıldı” deniliyor ya yalan..!!
Gelen tepkiler üzerine güvenlikçiler futbol teröristlerini susturabilmek için formanın çıkartılmasını istiyor!" diyor.

Eşi ve çocuğu ile maça gelen kadının sırtından Beşiktaş formasını çıkarttılar! ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray Türk Telekom Stadı forma skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.