Eser Yenenler '3 Adam'dan neden ayrıldı? Albüm mü çıkaracak?

Eser Yenenler'in, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'la yaptığı '3 Adam' programından ayrılacağına dair yapılan haberler merak konusu oldu. Yeneler'in '3 Adam' isimli Talk Show programından neden ayrılacağı ve albüm çıkarıp çıkarmayacağı araştırılan konular arasında. Peki, Eser Yenenler 3 Adam'dan neden ayrıldı? Albüm mü çıkaracak? Merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'la yaptığı '3 Adam' isimli Talk Show programıyla ses getiren Eser Yeneler'in programdan ayrılıp yoluna müzik ile devam edeceğine dair çıkan haberler merak konusu oldu. Yeneler'in '3 Adam' isimli Talk Show programından neden ayrılacağı ve albüm çıkarıp çıkarmayacağı araştırılan konular arasında. Peki, Eser Yenenler 3 Adam'dan neden ayrıldı? Albüm mü çıkaracak? Merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Eser Yenenler '3 Adam'dan neden ayrıldı? Albüm mü çıkaracak?

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'la birlikte yaptığı "3 Adam" programıyla ses getiren Eser Yenerler'in yoluna tek başına devam etme kararı aldığı konuşuluyor. Yenenler, birlikte rol aldığı projelerde grubun lideri konumunda yer alıyordu.

GRUPTAN AYRILARAK MÜZİĞE YÖNELİYOR

Koç ve Büyükak ile çok iyi dost olduğunu ama artık herkesin kendi kariyerleri için solo projelere yönelmesini gerektiğini söyleyen Yenenler'in müziğe yöneleceği iddia edildi. Yenenler, lise yıllarında yaptığı gibi yeni bir rock grubu projesini hayata geçirmeyi hedefliyormuş.

İBRAHİM'İN İKİ FİLMİNDE DE ROL ALMAMIŞTI

İbrahim Büyükak, yazdığı Yol Arkadaşım'ın iki filminde de yakın dostu Eser Yenenler'e rol vermemişti. Eser Yenenler'in 'Yol Arkadaşım 2' filminde hikaye gereği rol almadığını söyleyen Oğuzhan Koç, "Eser bizim yanımızda, yöremizde, her yerimizde, konuya da çok hakim ama hikaye gereği bu filmde yok" diyerek konuya açıklık getirmişti.

ESER YENENLER KİMDİR?

Eser Yenenler, “Çok Güzel Hareketler Bunlar”ın yazarı ve en yetenekli oyuncularından biri, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğdu. 11 yaşında tiyatroya başlayan Eser Yenenler, ilk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eser Yenenler'in 2 ablası olup babası 6 yaşındayken vefat etti.

Eser Yenenler, her sene “Çakırkeyf” adlı rock grubuyla lisenin mezuniyet törenine katılmaktadır. Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu’nda, Bursa Devlet Tiyatrosu’nda, İstanbul Akademi Hayat’ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) Mutfak’ta yer aldı.

Eser Yenenler, BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.

Eser Yenenler, 2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan yönetmenliğini Kudret Sabancı’nın yaptığı ve başrollerini Sanem Çelik, Nejat İşler, ve Halit Ergenç’in paylaştığı Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Bir dönem Star tv’de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuştur.

Eser Yenenler, 2013 yılında yeni sezon “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yetenek yarışmasında Sergen Yalçın’ın yerine jüri görevine başladı. Ertesi sene de Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin 2014-2015 sezonunda Acun Ilıcalı, Özgü Namal ve Murat Boz ile beraber jüri olarak görev yapmıştır. 2014 yılında “Kim Milyoner Olmak İster” adlı programı Kenan Işık’ın yokluğunda konuk sunucu olarak sundu.

Filmleri ve Dizileri

1995 – Zamanda Yolculuk (Bizans Askeri) (TV Dizisi)
2003 – Aliye (dizi)
2006 – Fırtına (dizi)
2006 – 2007 – Bir Demet Tiyatro (dizi)
2008 – 2011 – Çok Güzel Hareketler Bunlar (dizi)
2009 – Neşeli Hayat (sinema filmi)
2010 – Çok Filim Hareketler Bunlar (Sinema Filmi)
2012 – Eyvah Düşüyorum (dizi)
2013 – Benzemez Kimse Sana (TV programı)
2013 – 3+1 (Talk Show Programı)
2013 – Yetenek Sizsiniz Türkiye (TV programı)
2014 -Ayı Paddington (Türkçe seslendirme) (Sinema Filmi)
2015 – Bana Baba Dedi Bana Baba Dedi (Bora) (TV Dizisi)

Eser Yenenler '3 Adam'dan neden ayrıldı? Albüm mü çıkaracak? ile ilgili etiketler Eser Yenenler 3 adam programından neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.