Esenyurt’taki ‘tekel bayisi’ vahşetinde sıcak gelişme! Gözaltı sayısı 3'e yükseldi...

Esenyurt'ta bir tekel bayisini basarak 2 genci silahla öldüren şahıslarla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Esenyurttaki olayda şüphelilerin kaçmasına yardım eden H.A. gözaltına alındı. Skandal olayda gözaltına alınan kişi sayısı 3'e yükseldi.

Son dakika haberi: Esenyurt’taki tekel bayisinde 2 kişinin katledildiği olayla ilgili gözaltına alınanların sayısı 3’e çıktı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaşımında "Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesinde meydana gelen olayın şüphelilerinden biri daha (S.Ö.) yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonrası olayın şüphelilerinden M.Ö’den sonra S.Ö.’de yakalandı. Diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor." ifadelerini kullandı.

KAÇMALARINA YARDIM EDEN KİŞİ DE GÖZALTINDA

Esenyurttaki olayda şüphelilerin kaçmasına yardım eden H.A. gözaltına alındı.

 

 

 

Esenyurt’taki ‘tekel bayisi’ vahşetinde sıcak gelişme! Gözaltı sayısı 3'e yükseldi... ile ilgili etiketler Esenyurt İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.