Bakan Yerlikaya duyurdu! Esenyurt'taki tekel bayi katliamında bir kişi daha yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün Esenyurt'ta bir tekel bayisini basarak 2 genci silahla öldüren bir kişiyi de yaralayan 4 kişiden birinin daha yakalandığını duyurdu.

Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü tekel bayisine yapılan silahlı saldırı ile ilgili olarak yakalanan ve adliyeye sevk edilen Murat Özer hakkında ek gözaltı kararı verilerek Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gönderilmişti. Polis, A.Ö., T.Ö. ve S.Ö.'nün yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, bu kişilerden S.Ö.'nün yakalandı.

Bakan Yerlikaya duyurdu! Esenyurt'taki tekel bayi katliamında bir kişi daha yakalandı

ALİ YERLİKAYA DUYURDU!

Konu ile ilgili açıklamayapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesinde meydana gelen olayın şüphelilerinden biri daha (S.Ö.) yakalandı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonrası olayın şüphelilerinden M.Ö’den sonra S.Ö.’de yakalandı. Diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam  ediyor" dedi.

 

 

 

 

Bakan Yerlikaya duyurdu! Esenyurt'taki tekel bayi katliamında bir kişi daha yakalandı ile ilgili etiketler Esenyurt
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.