Esenyurt'ta çıplak yürüyen şahıs ortalığı birbirine kattı!

Esenyurtta çıplak gezerek araçlara çevredeki araçlara el sallayan bir vatandaş, polis ekipleri tarafından güçlükle gözaltına alındı. Görenleri şaşkına çeviren olay, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Olay, dün gündüz saatlerinde Yeşilkent Mahallesi’nde gerçekleşti. Cadde üzerinde belden aşağısı çıplak şekilde yürüyen bir şahsın yoldan geçen araçlara ve yayalara el salladığı görülürken adamı gören vatandaşlar büyük bir şok yaşadı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahsı güçlükle gözaltına aldı.

ÇIPLAK YÜRÜDÜ, ETRAFA EL SALLDI 

Yaşanan anlar cep telefonu kamerasında ılay anı bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde şahsın cadde üzerinde çıplak bir şekilde yürüyerek etrafa el salladığı ve polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı görüldü.

Esenyurt'ta çıplak yürüyen şahıs ortalığı birbirine kattı!

 

 

 

Esenyurt'ta çıplak yürüyen şahıs ortalığı birbirine kattı! ile ilgili etiketler Esenyurt Yeşilkent Mahallesi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.