Esenyurt'a 'Kürt bölgesi' diyen şahsa Nedim Şener'den tepki: CHP'nin PKK/DEM'le uzlaşmasının getirdiği nokta!

CHP'nin DEM Parti ile anlaşarak aday çıkarmadığı Esenyurt'ta bir meczup Esenyurt'un Kürt bölgesi olduğunu iddia etti. Skandal sözlere tepki gösteren Nedim Şener, "CHP’nin PKK/DEM’le kandil uzlaşmasının Esenyurt’u getirdiği nokta. Bu daha başlangıç. Esenyurt ne zaman Kürt bölgesi oldu?" yorumunu yaptı.

DEM Parti, yerel seçimde İstanbul’da kendi adayını çıkardı. Ancak Türkiye’nin en kalabalık ilçesi Esenyurt’ta CHP ile kent uzlaşısı yaptı.

Skandal 'Kürdistan' çıkışı ile kamuoyunda bilinen DEM'li Ahmet Özer, CHP-DEM Parti  pazarlığında İstanbul Esenyurt’ta aday olarak gösterilecek. 

Esenyurt'un Kürt özerk bölgesi olduğunu iddia eden bir meczubun sözleri gündem oldu.

"BURASI KÜRT BÖLGESİ"

CHP'nin DEM Parti ile anlaşarak aday çıkarmadığı Esenyurt'ta bir meczup Esenyurt'un 'Kürt Bölgesi' olduğunu iddia etti. 

Esenyurt'un Kürt Bölgesi olduğunu sanan meczup şu ifadeleri kullandı: 

Çevredeki vatandaşlar ise şahsa nerede olduğunu hatırlatarak tepki gösterdi. Vatandaştan 'terörist' sesleri yükselirken çevredekiler gerilim yükselmeden şahısları uzaklaştırdı. 

NEDİM ŞENER'DEN TEPKİ: ESENYURT NE ZAMAN KÜRT BÖLGESİ OLDU?

O skandal anlara tepki gösteren Gazeteci Nedim Şener, "CHP’nin PKK/DEM’le kandil uzlaşmasının Esenyurt’u getirdiği nokta. Bu daha başlangıç. Esenyurt ne zaman Kürt bölgesi oldu?" yorumunu yaptı. 

"CHP ve DEM'in ortak adayı kazanırsa ilçeyi kurtarılmış bölge ilan edecekler!"

Daha önce canlı yayında Esenyurt'taki CHP-DEM Parti ittifakını değerlendiren Nedim Şener feryat etmişti.

"CHP İBB'yi alabilmek için ne yaptığının farkında bile değil" diyen Şener'in "HDP'nin kazanması durumunda çok büyük olayların fitili Esenyurt'ta ateşlenebilir." sözleri dikkat çekti.

 

 

Esenyurt'a 'Kürt bölgesi' diyen şahsa Nedim Şener'den tepki: CHP'nin PKK/DEM'le uzlaşmasının getirdiği nokta! ile ilgili etiketler Nedim Şener Esenyurt İstanbul CHP HDP DEM Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.