Nedim Şener'in Esenyurt feryadı... CHP ve DEM'in ortak adayı kazanırsa ilçeyi kurtarılmış bölge ilan edecekler!

Skandal 'Kürdistan' çıkışı ile kamuoyunda bilinen DEM'li Ahmet Özer, CHP-DEM Parti(HDP)  pazarlığında İstanbul Esenyurt’ta aday olarak gösterilecek.  Canlı yayında bu gelişmeyi değerlendiren Nedim Şener feryat etti. "CHP İBB'yi alabilmek için ne yaptığının farkında bile değil" diyen Şener'in "HDP'nin kazanması durumunda çok büyük olayların fitili Esenyurt'ta ateşlenebilir." sözleri dikkat çekti.

DEM Parti, yerel seçimde İstanbul’da kendi adayını çıkardı. Ancak Türkiye’nin en kalabalık ilçesi Esenyurt’ta CHP ile kent uzlaşısı yaptı.

Skandal 'Kürdistan' çıkışı ile kamuoyunda bilinen DEM'li Ahmet Özer, CHP-DEM Parti  pazarlığında İstanbul Esenyurt’ta aday olarak gösterilecek. 

DEM'Lİ ADAY KAZANIRSA İLÇEYİ KURTARILMIŞ BÖYLE İLAN EDECEKLER

Gazeteci Nedim Şener, canlı yayında bu gelişmeyi değerlendirerek kelimenin tam anlamıyla feryat etti. 

İşte Şener'in o sözleri: 

"Esenyurt PKK/DEM'in kurtarılmış bölgesi olacak. Esenyurt'ta yaşayan tüm vatandaşlara sesleniyorum. Azıcık vatan sevginiz varsa bu partiye oy vermeyin. Bir felaketin fitili ateşleniyor. CHP ne yaptığının farkında değil. İmamoğlu kazansın diye gözleri dönmüş durumda. Yarın burada bu kişi seçilince en ufak alacakları bir kararda, kadrolaşmada, veya belediyenin kaynaklarının PKK'ya aktarılması noktasında karşılacakları tepki üzerine Demirtaş'ın yaptığı gibi bir çağrı ile insanları sokaklara dökebilirler. "

 

Nedim Şener'in Esenyurt feryadı... CHP ve DEM'in ortak adayı kazanırsa ilçeyi kurtarılmış bölge ilan edecekler! ile ilgili etiketler Nedim Şener CHP Esenyurt İBB DEM Parti İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.