Erzurum'da panik anları kamerada! Kaymakamlık binasını hızlıca terk ettiler: Çok acayip sallandık!

Erzurum'un Köprüköy ilçesinde 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelen ilk açıklamalara göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Deprem anında Köprüköy Kaymakamlığı'nda yaşanan panik anları ise saniye saniye kameraya yansıdı. Binayı boşaltan vatandaşlar, "Sallanıyoruz, hem de iyi sallanıyoruz. Çok acayip sallandık" dedi.

Türkiye son günlerde yaşanan peş peşe depremlerle beşik gibi sallanıyor. 

Erzurum, 19 Kasım’da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından bugün de 4.8 büyüklüğündeki depremle sallandı.

DEPREM ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı’nın merkez üssünü Köprüköy ilçesi Manifet Mahallesi yakınları olarak açıkladığı deprem, saat 11.31’de oldu. Yerin 6.9 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, çevre ilçelerle Erzurum kent merkezinde de hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

 

MERKEZ ÜSSÜ TOPÇU MAHALLESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.8, merkez üssünü ise ilçenin Topçu Mahallesi olarak açıkladı.

Köprüköy ilçesinde 3 gün önce meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde, bazı mahallelerde evler hasar görmüştü.

PANİK ANLARI KAMERADA

 Deprem anında Köprüköy Kaymakamlığı'ndaki vatandaşlar ise kendisini sokağa attı. Panik anları saniye saniye bir vatandaş tarafından kameraya alınırken, 'Fena sallanıyoruz' sözleri ise depremin şiddetini gözler önüne serdi. 

Erzurum'da panik anları kamerada! Kaymakamlık binasını hızlıca terk ettiler: Çok acayip sallandık! ile ilgili etiketler deprem Erzurum bina kaymakamlık panik kamera

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.