Erzincan Belediye Başkanı kim oldu 2024? Erzincan Belediye Başkanı hangi partili? Erzincan'ın yeni Belediye Başkanı kim?

31 Mart yerel seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte, vatandaşlar Erzincan'ın yeni belediye başkanını merakla bekliyor. Erzincan yerel seçim sonuçları 31 Mart'taki seçimlerin tamamlanmasının ardından Erzincan Belediye Başkanı kim oldu 2024? veya Erzincan Belediye Başkanı hangi partili? gibi sorular arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Erzincan'ın yeni Belediye Başkanı kim? İşte, 2024 Erzincan Belediye Başkanı...

"Erzincan Belediye Başkanı kim? veya Erzincan Belediye Başkanı kim oldu 2024?" gibi sorular seçim ardından arama motorlarında hız kazandı. Erzincan'da yapılan yerel seçimlerin ardından sonuçlar merak ediliyor. Peki, Erzincan'ın yeni Belediye Başkanı kim oldu? Erzincan'ın yeni Belediye Başkanı kim? Erzincan'ın Belediye Başkanı hangi partiden? İşte, Erzincan'ın yeni Belediye Başkanı...

Erzincan Belediye Başkanı kim oldu 2024? Erzincan Belediye Başkanı hangi partili? Erzincan'ın yeni Belediye Başkanı kim?

31 Mart 2024 yerel seçimleri, Türkiye'nin son dönemde en çok konuşulan ve merak edilen olaylarından biri haline geldi. Bu seçimler, ülkenin dört bir yanındaki vatandaşların dikkatle takip ettiği bir sürecin sonucunu belirleyecek. Her seçimde olduğu gibi, 31 Mart 2024 yerel seçimleri de büyük bir öneme sahip. Erzincan seçim sonuçları ve yeni Belediye Başkanı ise merakla bekleniyor.

Türkiye genelindeki seçmenler sandık başına giderek tercihlerini belirleyecek. Oyların sayımı tamamlandıktan sonra, Erzincan'ın yeni Belediye Başkanı'nın kim olduğu kamuoyuna duyurulacak.

ERZİNCAN BELEDİYE BAŞKANI KİM OLDU 2024? ERZİNCAN'IN YENİ BELEDİYE BAŞKANI KİM?

Erzincan'da gerçekleşen Belediye Başkanı seçiminin kazanan ismi Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayı olan Bekir Aksun'un oldu.

Bekir Aksun, Türk siyaset sahnesinin önemli isimlerinden biridir. 1967 yılında Üzümlü'de dünyaya gelen Aksun, Erzincan'ın yerel siyasetine damgasını vurmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini memleketi Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde tamamlayan Aksun, daha sonra Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur.

Kariyerine eğitim sektöründe başlayan Aksun, 1988-2006 yılları arasında Millî Eğitim Bakanlığı'nda öğretmenlik yapmıştır. 2006 yılında ise ticaret alanına adım atmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında çeşitli görevlerde bulunmuş olan Aksun, Erzincan'da MHP Kurul Üyeliği, Basın Danışmanlığı, İl Genel Meclis Üyeliği, İl Başkan Vekilliği ve İl Başkanlığı gibi önemli pozisyonlarda görev yapmıştır. 2018 genel seçimlerinde MHP Erzincan Milletvekili adayı olarak gösterilen Aksun, siyasi kariyerinde önemli bir adım atmıştır.

ERZİNCAN BELEDİYE BAŞKANI HANGİ PARTİLİ?

2024 Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun MHP'lidir. 

Erzincan Belediye Başkanı kim oldu 2024? Erzincan Belediye Başkanı hangi partili? Erzincan'ın yeni Belediye Başkanı kim? ile ilgili etiketler Erzincan Yerel seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.