'Erdoğan Türkiye çapında değil dünya çapında bir lider'

Uzun süredir köşesine çekilen Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, gazeteci Adem Metan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Özkök, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Türkiye çapında değil dünya çapında bir lider' olduğunu söyledi.

Gazeteci Ertuğrul Özkök, Adem Metan’ın YouTube kanalı için verdiği röportajda Metan'ın 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğini nasıl buluyorsunuz?' sorusuna yanıt verdi.

“Bana göre Atatürk’ten sonra gelmiş, liderlik vasıflarına sahip büyük bir lider." diyen Özkök, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok eleştirdiğim tarafı var o ayrı bir şey ama liderlik vasıflarına sahip olma bakımından bence Recep Tayyip Erdoğan Türkiye çapında değil dünya çapında bir lider. Takdir ettiğim bir tarafı var, birlikte çalıştığı insanlar bakımından sorumlulukları yüklenmesini biliyor, o bakımdan söyleyecek bir şey yok.”


'MUHALEFETİN YERİNDE OLSAM SEDAT PEKER KONUSUNDA MEDET UMMAM'

Sedat Peker'in videolarına ilişkin de konuşan Özkök, şu ifadeleri kullandı:

"İllegal telefon dinleme mağdurlarından biriyim. Dünyadaki bütün telefon konuşmalarını bir anda yayınlasanız bu dünyada kimse kimsenin yüzüne bakamaz. Bir tarafta bir organize suç örgütü, ben demiyorum bunu Türkiye’nin yetkili insanları diyor, bir tarafta seçilmiş hükümet, seçilmiş insanlar var. Ben tartışmanın bunun üzerinden yapılmasını doğru bulmuyorum. Ben muhalefetin yerinde olsam bundan medet ummam. Çünkü bu insan yarın bir gün de çıkar 'Ey Kılıçdaroğlu' der."

 

'Erdoğan Türkiye çapında değil dünya çapında bir lider' ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ertuğrul Özkök Adem Metan YouTube

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.