Ersun Yanal'dan sert uyarı!

Fenerbahçe'nin Fransız stoperi Adil Rami'nin özel hayatıyla gündeme gelmesi, hem teknik ekibi hem de yönetimi rahatsız etti.

Özel hayatı sebebiyle Fenerbahçe'ye transferi tartışma konusu olan Adil Rami'ye ilk uyarı geldi. Marsilya'dan çalkantılı özel hayatı sebebiyle gönderilen Adil Rami, aynı süreci Fenerbahçe'de de yaşamaması yönünde uyarı aldı.

Formunu henüz bulamayan ve sadece 1 maçta 45 dakika forma giyen Rami'nin, İngiltere'de önce model Hofit Golan'la ardından ise İngiliz televizyon fenomeni Chole Sims'la eğlenmesi camianın tepkisini çekti.

Ersun Yanal'dan sert uyarı!

Pamela Anderson'la yaşadığı olaylı ayrılıktan sonra yeniden gece alemine dönen 33 yaşındaki futbolcuya, Ersun Yanal'dan sert bir uyarı geldi.

Deneyimli teknik adam, Rami'ye şunları söyledi: "Bir an önce kendini toplamalısın. Fenerbahçe'ye yakışan davranışlar sergile ve özel hayatınla değil, futbolunla adından söz ettir. Seni büyük beklentilerle aldık."

Ersun Yanal'dan sert uyarı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ersun Yanal Marsilya Adil Rami
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.