Ersun Yanal tercih yapmakta zorlanıyor! İşte son durum...

Son iki maçta formayı kapan Sadık Çiftpınar sezonu kapattı. Ersun Yanal için derbide Serdar Aziz’in yanında oynayacak ismi seçmek kolay değil.

ZANKA ÇOK FORMSUZ

Danimarkalı, sezona Fenerbahçe’nin 1 numaralı stoperi olarak başladı. Ancak son haftalarda performansı ciddi şekilde düştü. Ersun Yanal, Yeni Malatya ve Göztepe karşısındaki kötü futbolu sonrası Zanka’yı kulübeye çekti.

29 yaşındaki oyuncu, Sivas maçında sakatlanan Sadık’ın yerine oyuna dahil oldu ama yine vasat bir görüntü çizdi.

Her şeye rağmen Beşiktaş karşısında diğer adaylara oranla formaya bir adım yakın.

JAILSON GÜVEN VERMİYOR 

Brezilyalı orta saha oyuncusu, Serdar’ın sakatlığı, Rami’nin hazır olmaması ve Sadık’ın formsuzluğu nedeniyle ilk 7 hafta stoperde görev yaptı.

Jailson, hızıyla ön plana çıksa da hemen her maçta ciddi bireysel hatalara imza attı. Başakşehir, Alanya ve Antalya maçlarında bu hataları golle sonuçlandı.

Bu nedenle 24 yaşındaki oyuncuya, Beşiktaş derbisi gibi stresi yüksek bir maçta güvenmek kolay değil.

ADİL RAMİ EN SON ADAY

2018 Dünya Kupası’nı kazanan Fransa’nın kadrosunda bulunan Adil Rami, sadece 1 senede dibe vurdu. Sezon başında Marsilya’dan saha dışındaki yaşantısı nedeniyle gönderilen ve bedelsiz olarak transfer edilen tecrübeli stoper geldiği günden beri hayal kırıklığı yaşatıyor.

 

 

Ersun Yanal tercih yapmakta zorlanıyor! İşte son durum... ile ilgili etiketler Ersun Yanal Jailson Zanka Sadık Çiftpınar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.