Ersun Yanal kimdir? Acun Ilıcalı ile neden görüştü?

Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'nın yeni açtığı restauranta giden teknik direktör Ersun Yanal'ın Acun Ilıcalı ile konuşurken çekilen fotoğrafları merak konusu oldu. Ersun Yanal'ın Acun Ilıcalı ile neden görüştüğü ve Yanal'ınn kim olduğu araştırılan konular arasında. Peki, Ersun Yanal kimdir? Acun Ilıcalı ile neden buluştu?

Fenerbahçe yönetim kurulunda yer almamasına rağmen Başkan Ali Koç'a olan yakınlığıyla bilinen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın teknik direktör Ersun Yanal ile görüştüğü sırada çekilen görüntüler merak konusu oldu. Ersun Yanal'ın kim olduğu ve Acun Ilıcalı ile neden buluştuğu araştırılan konular arasında. Tüm detaylarıyla haberimizde... 

Ersun Yanal kimdir? Acun Ilıcalı ile neden görüştü?

Fenerbahçeli taraftarların büyük bölümünün Cocu'nun gönderilip yerine Ersun Yanal'ın getirilmesini istediği dakikalarda, ortaya çıkan fotoğraflar bir anda en çok konuşulan olay oldu.

Fenerbahçe'de yönetim kurulunda yer almamasına rağmen başkan Ali Koç'a yakınlığıyla tanınan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın teknik direktör Ersun Yanal ile buluşmasının görüntüleri sosyal medyaya düşmesi bir anda adeta gündemi değiştirdi.

28 Eylül Cuma günü Bodrum'dan İstanbul'a gelen Ersun Yanal, Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'nın yeni açtığı restauranta gitti. Hafta sonu yeni açılan bu restauranta giden Ersun Yanal'ın Acun Ilıcalı ile bir araya gelmesi sarı-lacivertli taraftarların "Acaba Ersun Yanal dönüyor mu?" sorusunu sormasına neden oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama henüz yapılmazken, ortaya çıkan sarı-lacivertli taraftarları şimdiden heyecanlandırdı. Öte yandan Ersun Yanal'ın Pazar günü Şeyma Subaşı'nın açtığı restauranta Acun Ilıcalı ile buluştuğu öne sürüldü. (Sporx)

ERSUN YANAL KİMDİR?

Kazım Ersun Yanal 17 Aralık 1961 yılı Buca, İzmir doğumlu Türk teknik direktör.Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un teknik direktörlüğünü yapmaktadır.

Manisa Spor Akademisi mezunudur. Futbola Denizlispor' da başladı. Daha sonra Denizli Emsan Şirinköy İDY, Sarayköyspor, Manisaspor ve Nazillispor' da oynamıştır.

Ersun Yanal , teknik direktörlüğe ilk olarak 1990 yılında ailesininde uzun yıllar ikamet ettiği Denizli' nin o dönem 3. Lig'de olan ilçe takımı Sarayköyspor' da başlamıştır.

1997-1998 yıllarında Yeni Salihlispor ile Afyonkarahisar Çay Belediyesi Kaymakamlık kupasını kazanmıştır.

Denizlispor takımının 1998-2000 yıllarında 2 sezon teknik direktörlüğünü yapmıştır.

Ersun Yanal'ın yönetiminde 2003-2004 sezonunda Gençlerbirliği UEFA Kupası'nda sırasıyla Blackburn Rovers, Sporting Lizbon ve Parma'yı eleyerek 4.Tur'a kadar çıkmış; 4.turda o sezonun UEFA Kupası şampiyonu Valencia'ya ikinci maçta uzatma bölümünde yediği golle elenmiştir. O sene kupayı kaldıran Valencia CF'yı turnuva boyunca yenmeyi başarabilen tek takım Ankara'da 1-0'lık sonuçla Gençlerbirliği oldu.

2007 yılında Manisaspor'dan istifa ettikten sonra 2007-2008 sezonunun 10. haftasında Trabzonspor' un başına gelmiştir.

27 Nisan 2009 tarihinde Trabzonspor kulübünden istifa etmiştir. Yanal, Manisaspor' dan önce Mandıraspor, Denizlispor, Gençlerbirliği, MKE Ankaragücü ve Türkiye Millî Futbol Takımı' nı çalıştırdı.

Eskişehirspor' da Aralık 2011'de Skibbe'nin istifa etmesi üzerine teknik direktörlük görevine getirilmiştir. Ersun Yanal Eskişehirspor'da 2 sezon gorev yapmıştır.

2011-2012 sezonunda Süper Lig'i 5. Bitirip UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeye hak kazanmıştır.

2012-13 sezonunu ise 8. bitirmiştir. Haziran 2013 itibarıyla bu görevi sona ermiştir. 28 Haziran 2013 tarihinde 1 yıllık sözleşme ile Fenerbahçe teknik direktörlüğüne getirilmiştir.

Fenerbahçe ile 2013-2014 sezonunda 27 Nisan'da şampiyon olarak süper ligin en erken şampiyonluğa ulaşan teknik direktörü olmuştur.

9 Ağustos 2014'te Fenerbahçe'deki teknik direktörlük görevinden istifa ettiğini açıkladı.

3 Temmuz 2015 tarihinde Trabzonspor'daki sözleşmesi 450 Bin Euro bedelle karşılıklı olarak feshedildiği açıklanmıştır.

25 Mayıs 2016 tarihinde yeniden Trabzonspor'la anlaşarak üçüncü kez bordo mavili kulübün başına geçti.

Ersun Yanal kimdir? Acun Ilıcalı ile neden görüştü? ile ilgili etiketler Ersun Yanal Acun Ilıcalı görüşmesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.