Erşan Kuneri gerçekte kimdir? Gerçek bir hikaye mi?

Netflix ekranlarında en çok izlenen yapımlardan birisi olan Erşan Kuneri dizisi fırtına gibi esiyor. İzleyenler Erşan Kuneri gerçekte kimdir, böyle bir hikaye var mı sorularına yanıt arıyor. Peki ama Erşan Kuneri kimdir?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın canlandırdığı Erşan Kuneri karakteri büyük ilgi topluyor. Netflix ekranlarında ilk sezonuyla yayınlanan Erşan Kuneri karakterinin gerçekte var olan bir hayat hikayesinden mi yoksa tamamen bir alıntı mı olduğu konuşuluyor.

İlk olarak yine Cem Yılmaz’ın G.O.R.A. filmden tanınan Erşan Kuneri şimdilerde Netflix platformunda dizi halinde izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

Erşan Kuneri Gerçekte Kimdir?

Cem Yılmaz’ın yeni dizileri arasında yer alan Erşan Kuneri, izleyenlerden tam not almayı başardı. Dizi başarılı oyuncu kadrosu kadar hikayesi ile de büyülüyor. Ancak diziyi yakından takip edenler en çokta Erşan Kuneri karakteri üzerinde duruyor.

Erşan Kuneri gerçekte kimdir? Gerçek bir hikaye mi?

Erşan Kuneri aslında gerçek bir karakter değildir. Erşan Kuneri karakteri Cem Yılmaz’ın G.O.R.A. filminde yer alan kurgusal bir karakterden ibarettir. Dizide Erşan Kuneri karakteri erotik film yapımcısı ve yönetmeni olarak geçmektedir.

Erşan Kuneri dizisinde başrollerde Cem Yılmaz’ın yanı sıra ünlü isimler; Zafer Algöz, Ezgi Mola0 Çağlar Çorum, Nilperi Şahinkaya, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar ve Bülent Şakrak yer almaktadır.

Erşan Kuneri gerçekte kimdir? Gerçek bir hikaye mi? ile ilgili etiketler Cem Yılmaz erşan kuneri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.