Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri'yi beğenmeyen sosyal medya kullanıcısına olay yanıt

Kadrosunda Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Bülent Şakrak, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı, Cem Yılmaz’ın ilk dizisi olan Erşan Kuneri, Netlifx'te yayına girdi. Bir sosyal medya kullanıcısı diziyle ilgili "Maalesef çok kötü bir seri" yorumunda bulununca Cem Yılmaz'dan cevap gecikmedi.

Netflix, Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği, başrollerinde Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak’ın yer aldığı Erşan Kuneri’yi izleyiciyle buluşturdu.

Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri'yi beğenmeyen sosyal medya kullanıcısına olay yanıt

Diziyi izleyen bir sosyal medya kullanıcısı eleştirisini "Maalesef çok kötü bir seri" sözleriyle dile getirdi. Cem Yılmaz'dan kaleme aldığı ve oyuncu kadrosunda yer aldığı Erşan Kuneri için "Maalesef çok kötü bir seri" yorumunu yapan takipçisine yanıt verdi.

Cem Yılmaz, gelen olumsuz yorun karşısında “Hayır Osmancım değil. Yalnızca sana göre değil. Hepsi bu. Lütfen artık boş işleri bırak :) Sevdiğin şeylerden bahset vaktini onlara ver hadi gülüm benim. Seni seviyorum bay.” cevabını verdi.

Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri'yi beğenmeyen sosyal medya kullanıcısına olay yanıt - Resim : 2

Cem Yılmaz'ın sosyal medya kullanıcısına verdiği cevap gündem oldu.


ERŞAN KUNERİ HAKKINDA

Erotik sinemanın ünlü yapımcısı Erşan Kuneri, 80’lerin başında hapishaneden çıktıktan sonra farklı türlerde filmler çekmeye karar verir. Sektörden arkadaşları Alev, Altın Oran, Mami, Seyyal, Tumtum, Feride ve Payro Kemal’i bir araya getirerek radikal bir film maratonuna koşmaya başlarlar.

İki yılda birbirinden farklı yedi film üreten Kuneri Film’de sinema aşığı Erşan ve arkadaşları İran sinemasından, korku filmlerine, toprak kokan Anadolu hikayelerinden, sosyal mesajlı dramalara, Ortaçağ aksiyon filmlerinden süper kahramana birbirinden farklı karakterlerle izleyiciyle buluşur.

Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri'yi beğenmeyen sosyal medya kullanıcısına olay yanıt

Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri'yi beğenmeyen sosyal medya kullanıcısına olay yanıt ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Twitter Sosyal Medya erşan kuneri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.