Ersan İlyasova Utah Jazz'da

NBA'de aktif oyuncular arasında 8000 bin sayı, 4500 ribaund barajını geçen 26 isimden biri konumundaki Ersan İlyasova'nın yeni takımı Utah Jazz oldu. 33 yaşındaki forvet, Mehmet Okur'dan sonra Utah Jazz forması giyen 2. Türk basketbolcu olacak.

Kasım ayında Milwaukee Bucks tarafından serbest bırakılan milli forvet Ersan İlyasova, Utah Jazz'la anlaştı. 33 yaşındaki basketbolcu sezon sonuna kadar Batı Konferansı'nın iddialı ekibinde forma giyecek.

İlyasova, Utah Jazz efsaneleri arasında yer alan Mehmet Okur'dan sonra Salt Lake City ekibinde forma giyen 2. Türk basketbolcu olacak. 2005 draftında Milwaukee Bucks tarafından 2. tur 36. sıradan seçilen milli basketbolcu yeni takımında 77 numaralı formayı giyecek.

2.05'lik forvet geçen sezon Bucks formasıyla 8'i ilk 5 olmak üzere 63 maça çıkıp 6.6 sayı, 4.8 ribaund ortalaması yakaladı. 12 yıllık NBA kariyerinde 808 maça çıkan ve bu maçların 423'ünde ilk 5 başlayan Ersan İlyasova Detroit Pistons, Orlando Magic, Oklahoma City Thunder, Philadelphia 76ers ve Atlanta Hawks'ta da oynadı.

Ersan, aktif oyuncular arasında 8000 bin sayı, 4500 ribaund barajını geçen 26 isimden biri konumunda...

KULÜP TARİHİNİN EN İYİ BAŞLANGICI

Öte yandan, 36 maçın 27'sini kazanan ve Batı Konferansı'nda zirvede yer alan Quin Snyder yönetimindeki Utah Jazz, kulüp tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapmış durumda. 

Ersan İlyasova Utah Jazz'da ile ilgili etiketler Ersan İlyasova NBA Utah Jazz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.