Erkek arkadaşı için çıplak kadınları çekti!

Çin'de bir kadın, gittiği spor salonunun soyunma odasındaki kadınların fotoğraflarını çekerken yakalandı. Kadın, fotoğrafları erkek arkadaşına göndermek için çektiğini söyleyince herkesi şaşkına çevirdi.

Çin'in Shenyang kentindeki bir spor salonunda akıl almaz bir olay yaşandı. Adı açıklanmayan bir kadın, spor salonunun soyunma odası ve duşlarındaki diğer kadınları cep telefonuyla görüntülerken yakalandı.

ERKEK ARKADAŞI İÇİN ÇEKMİŞ

Olay, spor salonuna üye olan Chen adındaki bir kadının, fotoğrafları çekildiği sırada şüpheli kadını fark etmesiyle ortaya çıktı. Polis tarafından gözaltına kadın, sorgusunda çektiği çıplak fotoğrafları erkek arkadaşına gönderdiğini iddia etti.

soyunma-odasindaki-ciplak-kadinlarin-fotografini-10630553_8392_m

SATMAK İÇİN ÇEKMİŞ OLABİLECEĞİ İDDİA EDİLDİ

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Çin basınına göre kadının fotoğrafları cinsel içerikli sitelere satma amacıyla çekmiş olabileceği de belirtiliyor.

Erkek arkadaşı için çıplak kadınları çekti! ile ilgili etiketler Çin fotoğraf soyunma odası
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.