Erkan Petekkaya hastaneye kaldırıldı! İşte hastane odasından ilk görüntü!

Son olarak Sana Söz adlı dizi ile ekranlarda yer alan ve böbreklerinden rahatsızlanan Erkan Petekkaya'nın hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Sabah saatlerinde acilen ameliyata alınan Petekkaya, hastane odasından ilk görüntüleri paylaştı.

'Paramparça', 'Hanımın Çiftliği', 'Sessiz Fırtına' ve 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizileri başta olmak üzere çok sayıda projede görev alan başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, sabah saatlerinde özel bir hastanede böbreklerinden operasyon geçirdi.

1 saat 45 dakika kadar süren ameliyatın ardından ünlü oyuncu genel sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Petekkaya geçtiğimiz haftalarda da böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve tedavisinin ardından da taburcu edilmişti.

Erkan Petekkaya hastaneye kaldırıldı! İşte hastane odasından ilk görüntü!

ERKAN PETEKKAYA KİMDİR?

11 Aralık 1970 tarihinde Elazığ’da dünyaya gelen Erkan Petekkaya aslen Diyarbakırlıdır. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nı kazanan Petekkaya, 1993’ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer aldı.

1999 yılında Aynalı Tahir adlı dizide adını duyuran Petekkaya, 2010-2012 yılları arasında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Ali Kaptan adlı karakterle oldukça sevildi. Bu dizide acımasız bir kişiliği olan fakat daha sonraları yaptıklarından pişmanlık duymuş bir babayı oynayarak çok başarılı bir oyunculuk sergilemiş, ününü bir adım daha artırmıştır.

Petekkaya son olarak da Star TV ekranlarında final yapan Sana Söz adlı dizide oynamıştır.

 

Erkan Petekkaya hastaneye kaldırıldı! İşte hastane odasından ilk görüntü! ile ilgili etiketler Erkan Petekkaya Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.