Erkan Avcı kimdir? Çukur'da mı oynayacak?

Erkan Avcı'nın yaşamı merakla araştırılıyor.Çukur, yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosuna katılacak isimler belli oldu. Fenomen dizinin ekibine son olarak Erkan Avcı'nın da dahil olduğu öğrenildi. Peki Erkan Avcı kimdir? Çukur'da mı oynayacak? Hangi karakteri canlandıracak? Detaylar haberimizde...

Erkan Avcı kimdir? Ekranları sevilen dizisi Çukur sezon finali ile nefesleri kesti. Yeni sezonda neler olacağı ise merak ediliyor. Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna Erkan Avcı dahil oldu. Vatandaşlar ise Avcı'nın yaşamını büyük bir merakla araştırıyorlar. Peki Erkan Avcı kimdir? Çukur'da mı oynayacak? Hangi karakteri canlandıracak? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Erkan Avcı kimdir? Çukur'da mı oynayacak?

Seyirciyi merak içinde bırakan bir sezon finaliyle haziran ayında tatile çıkan Çukur'un kadrosuna yeni sezonda ödüllü oyuncu Berkay Ateş'in sürpriz bir rolle katılacağı geçen haftalarda gündeme gelmişti.

'PAYİTAHT ABDÜLHAMİD'DEN TRANSFER

Fenomen dizinin ekibine son olarak Erkan Avcı'nın da dahil olduğu öğrenildi. Avcı, geçen sezon TRT'nin 'Payitaht Abdülhamid' dizisinde Fehim Paşa karakterine hayat vermiş, sezon sonunda da senaryo gereği ölmüştü.

Öte yandan Çukur için görüşülen oyuncular arasında Cem Yılmaz'ın 'Karakomik Filmler' projesinde rol alan Necip Memili'nin de olduğu konuşuluyor.

ERKAN AVCI KİMDİR?

Erkan Avcı, 1 Ocak 1982 tarihinde Diyarbakır'da hayata gözlerini açtı. Mimar Sinan Üniversitesini tamamladıktan sonra; sinema filmleri ve dizi filmlerde yardımcı oyuncu olarak rol aldı. 2011 yılında 48. Antalya Film Festivali en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü aldı.

Ödüller:

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Zenne) / 48. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali 2011

Oynadığı Dizi ve Filmler:

Daha (Sinema Filmi, 2016)

Uzun Hikaye (Selami, Sinema Filmi, 2012)

Karadayı(Necdet, Tv dizisi, 2013-2014)

Zenne (Ahmet, Sinema Filmi, 2011

Gişe Memuru (Afar Şoför 2, Sinema Filmi, 2011)

Can (Ali, Sinema Filmi, 2011)

Vakit (Çoban, Kısa Film, 2010)

Sakarya Fırat (Ethem Tekintaş, TV Dizisi, 2009-2012)

Mukadderat (Bilen Adam, None, 2009)

Acemi Müezzin (Cemal, TV Dizisi, 2009)

Kurtlar Vadisi Pusu (TV Dizisi, Gürhan, 2007-2008)

Ayrılık (Yunus, TV Dizisi, 2007)

Köprü (TV Dizisi, Hasan, 2006)

Yardımcı Yönetmen:

Vakit (Kısa Film, 2010)

ÇUKUR SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelecek sezon finali heyecanlı dakikalara sahne olacak. Çukur’da büyük sezon finalinde fırtına son kez kopacak ve Çukur, Koçovalı ile Vartolu tarafının tam ortasında kalacak. Oğlu Selim’in ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşayan İdris Koçovalı, bu mücadelede mağlubiyetini ilan ederek Çukur’u Vartolu’ya bırakacak. Yamaç, savaşmaya devam ederken Akşın ve Celasun’un düğünü Koçovalılar için bir nefes olacak. Tansiyonun yüksek olacağı sezon finalinde Çukur’un her karakterinin kendi finali ise büyük şaşkınlık yaratacak.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Çukur’un 32. bölümünde; Çukur’da büyük sezon finaline iki bölüm kala taşlar yerinden oynayacak. Çukur elden gitme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Vartolu’nun meydan okuduğu İdris Koçovalı, hayatının en büyük darbesini alacak. Selim’in, Vartolu’yla aynı tarafta olduğunu gören İdris’in tepkisi büyük merakla beklenecek. Bu sırada mahallede yaşanan beklenmedik bir olay Yamaç ile Vartolu’nun bir arada mücadele etmesine neden olacak. Koçovalı Ailesi’nde yaşanan mutlu bir gelişme ise herkesin yüzünü güldürecek. Ancak Selim’in babası İdris Koçovalı’ya sunacağı teklif ekran başındakileri şaşırtırken Nazım, Emrah, Vartolu ve Selim’in güç birliği karşısında Koçovalılar Çukur’u kurtarmada çaresiz kalacak.

Erkan Avcı kimdir? Çukur'da mı oynayacak? ile ilgili etiketler Erkan Avcı Çukur kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.