Erhan Usta kimdir? Ne iş yapıyor? Bahçeli neden görevden aldı?

MHP lideri Devlet Bahçeli, Grup Başkanvekili Erhan Usta'yı görevden aldı. Erhan Usta kimdir? Ne iş yapıyor? Bahçeli neden görevden aldı? Ayrıntılar bu haberde...

Mecliste yaşanan görüntülerden rahatsız olan MHP lideri Devlet Bahçeli, Erhan Usta'yı görevden aldı. Erhan Usta kimdir? Ne iş yapıyor? Bahçeli neden görevden aldı? Detaylı bilgilere bu haberden ulaşabilirsiniz.

Erhan Usta kimdir? Ne iş yapıyor? Bahçeli neden görevden aldı?

DEVLET BAHÇELİ, ERHAN USTA'YI NEDEN GÖREVDEN ALDI?
MHP lideri Devlet Bahçeli, Grup Başkanvekili Erhan Usta'yı görevden aldı.

Edinilen bilgilere göre MHP lideri Devlet Bahçeli mecliste yaşanan görüntülerden rahatsız oldu ve Erhan Usta'yı görevden aldı.

Bir süre sonra yapılacak oylamada MHP'nin ret oyu vereceği de gelen bilgiler arasında...

ERHAN USTA KİMDİR?
Erhan Usta, 17 Temmuz 1966, Havza doğumlu Türk bürokrat ve MHP'li siyasetçidir.

Eğitimi
1966 tarihinde Samsun'un Havza ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Havza'da tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü'nden mezun olmuştur. ABD Northeastern Üniversitesi'nde İktisat Politikası ve Planlama dalında bölüm birincisi olarak master derecesi almıştır. Celal Bayar Üniversitesi İktisat Anabilim Dalında doktora çalışması devam etmektedir.

Mesleki Kariyeri
Devlet Planlama Teşkilatı (Kalkınma Bakanlığı)'nda Uzman Yardımcısı, Uzman, Daire Başkanı, Genel Müdür, Müsteşar Yardımcısı olarak görev yapmıştır. İstanbul Finans Merkezi Koordinatör Yardımcılığının yanı sıra 10 yıl süreyle İç Denetim Koordinasyon Kurulu Üyeliği, kamu şirketlerinde yönetim kurulu üyelikleri görevlerinde bulunmuştur.

Siyasi Kariyeri
Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye genel seçimleri'nde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Samsun milletvekili seçilmiştir. 11 Ekim 2016 tarihi itibarıyla MHP grup başkanvekilidir.

Çok iyi düzeyde İngilizce bilmekte olup, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Erhan Usta kimdir? Ne iş yapıyor? Bahçeli neden görevden aldı? ile ilgili etiketler erhan usta kimdir ne iş yapıyor bahçeli neden görevden aldı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.