Eren Bülbül'ün şehit olduğu saldırının tüm detayları ortaya çıktı!

Trabzon’daki terör saldırısının detayları ortaya çıktı Trabzon Maçka’da 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik’in şehit edildiği terör saldırısına duyulan öfke artarak devam ederken olayla ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

11 Ağustos’ta yapılan saldırıdan iki gün önce Cumhuriyet savcısı da bölgedeymiş. Olay yeri inceleme ekipleriyle birlikte hırsızlığın yapıldığı evi inceleyen savcı delil toplama işlemlerine bizzat nezaret etmiş… İki gün sonra olayla ilgili detaylı araştırma yapmaya gelen ikinci ekip ise pusuya düşürülmüş…

eren_buIlbuIl

SAVCI İKİ GÜN ÖNCE İNCELEDİ

Milliyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, Trabzon’daki terör saldırısına ilişkin resmi raporlara göre Eren Bülbül’ün ailesi 23 Temmuz’da Maya mezrasındaki evlerine erzak ve çeşitli gıda malzemeleri yerleştirdi. 8 Ağustos’ta eve giden Bülbül ailesi evin camının kırık olduğunu, evdeki bazı gıda maddelerinin de çalındığını fark etti.

Durum karakola bildirildi. 9 Ağustos’ta Jandarma birimleri olay yerini incelemek için geldi. Trabzon Cumhuriyet savcısı da hem olay yerini görmek hem de detaylı bilgi almak için olay yerine geldi. Evdeki delil toplama ve inceleme işlemlerine nezaret etti.

eren_buIlbuIl_ev_2

EVE GELEN İKİNCİ EKİP

İnceleme tamamlandıktan sonra savcı ve olay yeri inceleme ekibi geri döndü. Bölgede bu tarz hırsızlık normal görülmediğinden terör şüphesi doğdu. Sonraki gün ayın 11’inde terör ve istihbarat ekipleri olay yerini görmek ve tekrar incelemek için sivil olarak bölgeye gitti.

İnceleme tamamlanıp geri dönülecekken çevrede pusuya yatmış olan teröristler ateş etmeye başladı. İlk ateşte Astsubay Ferhat Gedik, polis memuru Namık Ökten ve hırsızlık yapılan evin çocuğu Eren Bülbül vuruldu. Astsubay Gedik’e üç; Eren Bülbül’e de iki kurşun isabet etti. Ekipteki diğer askerlerin ateşle karşılık vermesi üzerine havanın sisli ve görüş mesafesinin düşük olmasından faydalanan teröristler kaçtı.

eren_buIlbuIl_ev

Teröristlerin daha önceden mi pusuya yattıkları yoksa tekrar geldikleri sırada oradaki ekiple karşılaştıkları bilinmiyor. Bölgedeki operasyonlar devam ediyor. Dün ikinci ameliyatını olan yaralı polis memuru Namık Öztel’in durumu ise iyiye gidiyor.

Eren Bülbül'ün şehit olduğu saldırının tüm detayları ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Maçka PKK Saldırı eren bülbül inceleme
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.