ERDOĞAN’IN, ‘TÜRKİYE DE GÜVENDE DEĞİL’ UYARISININ PERDE ARKASINDA NE VAR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsunun yeni bölümünde, İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybetmesine neden olan helikoptere ilişkin ikinci ön inceleme raporunun detaylarını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ‘Türkiye de güvende değil’ açıklamasının şifrelerini, yazar Azra Kohen'in Filistinlileri hedef alan skandal sözlerini, tasarruf tedbirleri alınırken Abdullah Gül’ün emrindeki araç ve koruma sayılarını değerlendirdi.

''HAVA DURUMUNUN KAZAYA ETKİSİ DAHA DETAYLI ARAŞTIRILACAKMIŞ. SANKİ TOP ÇEVİRİYORLAR''

Bozkurt, ''Reisi’nin hayatını kaybetmesine neden olan helikoptere ilişkin ikinci ön inceleme raporunda 'Sabotaj bulgusuna rastlanmadı' diyor. Hava durumunun kazaya etkisi daha detaylı araştırılacakmış. Sanki top çeviriyorlar. Reisi'nin helikopterinin dönüş yolunda bir bölgede belli noktalarda hava durumunda değişiklik olduğu tespit ediliyor. Kaza kırım ihtimalini de devre dışı bırakmıyoruz.

''KOHEN'İN MOSSAD İLE BAĞLANTISI OLABİLİR''

Azra Kohen'in MOSSAD ile bağlantısı olabilir. MOSSAD bu kişileri her zaman besler. Kohen'in skandal açıklaması, organize bir söylemin Türkiye'deki ayağı olabilir.

''SURİYE'DEN SONRA HEDEFLERİ TÜRKİYE, KKTC VE MISIR'DIR''

Bu zihniyetin hedeflediği coğrafyalar arasında Türkiye de var. Evanjelistlerin hedefi dünyayı kıyamet savaşına götürmektir. Bunun için emperyalist ve siyonist planları var. Oded Yinon planında, Türkiye'nin İsrail açısından tehdit oluşturmaması için etnik meselenin kaşındırılması gerekiyordu. Stratejik, ekonomik ve askeri hedefleri var. Bu hedeflerden biri Türkiye'dir. Irak'ı parçalayan bu zihniyettir. Suriye'de bugünkü oyunu kuran bu zihniyettir. Biz Şam ile iletişim kurmalıyız. Suriye'den sonra hedefleri Türkiye, KKTC ve Mısır'dır.'' şeklinde konuştu. 

''KOHEN, BÜYÜK İSRAİL YALAN MAKİNASININ İĞRENÇ BİR PARÇASI OLMUŞTUR''

Özkan, ''Kohen, kimin aparatısın? Başka bir mesaj mı vermeye çalışıyorsun? Netanyahu ve çevresindekilerle aynı kafa yapısına sahipsin. Kohen, büyük İsrail yalan makinasının iğrenç bir parçası olmuştur.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ERDOĞAN’IN, ‘TÜRKİYE DE GÜVENDE DEĞİL’ UYARISININ PERDE ARKASINDA NE VAR? ile ilgili etiketler Azra Kohen Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Cumhurbaşkanı Erdoğan Abdullah Gül Gazze Filistin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.