Erdoğan'ı Gazze hassasiyeti üzerinden eleştirenlere Mehmet Akif Ersoy'dan ders gibi cevap!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Gazze hassasiyeti üzerinden eleştirenlere gazeteci Mehmet Akif Ersoy'dan ders niteliğinde bir cevap geldi. "Gazze sokaklarında dolaştığınızda Erdoğan posterlerini Hamas liderlerinden daha önde tutarlar." diyen Ersoy'un "Erdoğan'ın ömrü, bu mesele ile geçmiş. Geçin oraları" sözleri büyük beğeni topladı.

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Gazze hassasiyeti üzerinden eleştirenlere ders gibi cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze hassasiyetini bütün dünyanın bildiğini dile getiren Ersoy "Erdoğan 'Gazze'ye asker gönderiyorum' dese ilk itiraz edecek olanlar, kıyamet koparacak olanlar, Erdoğan'ı Gazze üzerinden eleştiriyor. Erdoğan'ın ömrü, bu dava ile geçmiş. Geçin oraları. Gazze sokaklarında Hamas liderlerinin önünde Erdoğan'ın resmi vardır" ifadelerini kullandı.

 

 

Erdoğan'ı Gazze hassasiyeti üzerinden eleştirenlere Mehmet Akif Ersoy'dan ders gibi cevap! ile ilgili etiketler Mehmet Akif Ersoy Recep Tayyip Erdoğan Filistin Gazze

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.