Epstein davasında adı geçen Türkiye güzeli Banu Küçükköylü sessizliğini bozdu: "Tamamen isim benzerliği"

ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein davasında adı geçen iki Türk vatandaşından biri olan Refia Banu Küçükköylü, “Davada adı geçen kişi ben değilim. Epstein’i de hiç tanımıyorum” dedi.

ABD'de 'cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı' gibi suçlardan yargılanırken ölen Jeffrey Epstein ile ilgili davada ismi geçen iki Türk vatandaşından biri olan Banu Küçükköylü, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Küçükköylü, "Davada adı geçen kişi ben değilim. Epstein’i de hiç tanımıyorum" dedi.

"İSİM BENZERLİĞİ"

Halktv.com.tr'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre annesi ABD vatandaşı olan Küçükköylü “1988’den bu yana ABD’ye gidip geliyorum. Sık sık ABD’de kaldım. Ancak, Epstein’i hiç tanımıyorum. Uçuş kaydında yer alan ‘Banu Küçüköylü’ ismini gördüm. Tamamen bir isim benzerliğini düşünüyorum” diye konuştu.

İSTANBUL'DA YAŞIYOR

Halen İstanbul’da yatırım danışmanlığı yaptığını anlatan Küçükköylü, ABD vatandaşlığını ise almadığını kaydetti. Küçükköylü, Türkiye’yi ABD’de temsil etmek için 1991’deki bir güzellik yarışmasına da katıldığı söyledi. Dava dosyasında yer alan bir uçuş kaydında ‘Banu Küçükköylü’ ismi yer alıyor.

Dava dosyalarındaki isimlerin açıklanmasının ardından Banu Küçükköylü isimli bir Türk kadının da, Epstein'in kurbanları arasında bulunduğu anlaşıldı. Banu Küçükköylü'nün Epstein'in tecavüz ettiği kadınlar arasında yer alan ve skandal ilk duyulduğunda, kimliğinin gizlenmesi için adı doysada anonim bir isim olan "Jane Doe" isimli Türk kadın olduğu tahmin ediliyordu.

 

 

Epstein davasında adı geçen Türkiye güzeli Banu Küçükköylü sessizliğini bozdu: "Tamamen isim benzerliği" ile ilgili etiketler Jeffrey Epstein dava Türkiye Pedofili Fuhuş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.