Banu Küçükköylü kimdir? Epstein davası Banu Küçükköylü ne iş yapıyor?

ABD'de görülen ve dünya genelinde büyük yankı uyandıran Epstein davasında adı geçen Türkiye vatandaşlarından biri olan Refia Banu Küçükköylü, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, Banu Küçükköylü kimdir? Epstein davası Banu Küçükköylü ne iş yapıyor? Ayrıntılar haberimizde...

ABD'de 'cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı' suçlamalarıyla yargılanırken hayatını kaybeden Jeffrey Epstein'in davasındaki iddianamede, Türkiye'den Banu Küçükköylü ve Turabi Fırat'ın da adı geçmektedir.

"ADI GEÇEN KİŞİ BEN DEĞİLİM"

ABD'ye sık sık seyahat ettiğini belirten Refia Banu Küçükköylü, "Davada adım geçen kişi ben değilim ve Epstein'i hiç tanımıyorum" şeklinde konuştu. İstanbul'da yatırım danışmanlığı yapan Küçükköylü, birkaç yıl önce tefecilere karşı açtığı davalarla da dikkat çekmişti.

BANU KÜÇÜKKÖYLÜ KİMDİR? NE İŞ YAPIYOR?

Hâlâ İstanbul'da yatırım danışmanlığı yaptığını ifade eden Küçükköylü, ABD vatandaşlığı almadığını belirtti. Ayrıca, Türkiye'yi ABD'de temsil etmek amacıyla 1991'de bir güzellik yarışmasına katıldığını söyledi. Dava dosyasında, bir uçuş kaydında 'Banu Küçükköylü' isminin yer aldığı da belirtiliyor.

Banu Küçükköylü kimdir? Epstein davası Banu Küçükköylü ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Jeffrey Epstein
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.