Enpara mobil uygulaması neden açılmıyor? Enpara çöktü mü, neden giriş yapamıyorum?

Enpara kullanan QNB Finansbank müşterinin mobil uygulamaya zaman zaman ulaşamadıkları kaydedilirken sistemlerin çöktüğü iddia edildi. Banka müşterileri Enpara neden açılmıyor, Enpara çöktü mü sorusuna yanıt arıyor.

10 Mayıs Pazartesi gününde Finansbank’a dahil olan Enpara web ve mobil uygulamasına zaman zaman erişimin kesildiği haberleri sosyal medyada yayılmaya başlandı. Enpara mobil uygulamasının zaman zaman açılmadığı iddia edilirken yurt dışından hesaplarına erişmeye çalışan müşterilerin sisteme girişte zorlandıkları dikkatlerden kaçmadı.

ENPARA ÇÖKTÜ MÜ? NEDEN AÇILMIYOR?

Türkiye’nin en çok kullanılan bankaları arasında yer alan Enpara’ya saat 14.30’dan bu yana erişimin zor olduğu ve zaman zamanda mobil uygulamasının açılsa bile işlem gerçekleştirilemediği kaydedildi. Konu hakkında Enpara’dan henüz bir açıklama yapılmazken sistemlerin çöktüğü yönündeki bilgiler sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşılmakta.

Enpara.com, Ekim 2012’de QNB Finansbank tarafından kurulan, tüm hizmetlerini sadece dijital kanallar üzerinden sunan ve bugün yüzbinlerce "mutlu" müşterisi olan Türkiye’nin ilk şubesiz dijital bankasıdır.

Enpara’dan hesap açmak için hizmetin resmi web sayfası olan qnbfinansbank.enpara.com adresine girerek kısa bir form doldurmanız gerekiyor. Formda nüfus cüzdanı bilgilerinizin yanı sıra adres bilgileriniz isteniyor.

Müşteri formunu doldurduktan sonra Enpara’nın çağrı merkezinden aranıyorsunuz ve bilgileriniz teyit ediliyor. Sonrasında talep ettiğiniz ev ya da ofis gibi herhangi bir adreste kararlaştırdığınız tarih ve saatte sizi ziyaret ediyorlar.

Ziyaret sırasında kısa bir sözleşme imzalıyorsunuz ve bankacılık işlemlerinizde kullanabileceğiniz kartınız, Encard tarafınıza teslim ediliyor. Ayrıca müşteri temsilcisi ürün ve hizmetler konusunda sizi bilgilendirerek, sorularınızı cevaplıyor.

Enpara mobil uygulaması neden açılmıyor? Enpara çöktü mü, neden giriş yapamıyorum? ile ilgili etiketler Enpara giriş mobil
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.