Enkazdan çıkarılan 12 yaşındaki çocuğun ilk isteği "simit" oldu

Kahramanmaraş ve Gaziantep'te yaşanan deprem felaketinde Malatya'da enkazdan kurtarılan 12 yaşındaki Abdulhalil Reşvani'nin arama kurtarma ekipleriyle yaptığı "simit" sohbeti cep telefonuyla kaydedildi.

Kahramanmaraş ve Gaziantep’te yaşanan deprem felaketiyle 10 ili etkisi altına alan “Asrın Felaketi”nden etkilenen yerler arasında Malatya’da arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

Pek çok mucize kurtuluşun yaşandığı deprem bölgelerinde ekiplerin enkaz altında kurtardıkları kişileri dinç tutmak adına onlarla konuştuğu anlar yaşanan mutluluğu gözler önüne seriyor.

Zapçıoğlu Caddesi'nde yıkılan Yetiş Apartmanı'nın enkazında arama kurtarma çalışmalarına katılan İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Trabzon Temsilciliğinin ekipleri binadan 3 kişiyi yaralı olarak kurtardı. Kurtarma çalışmasını sürdüren ekiplerden Atilhan Sancak ve Fatih Çıkrık, 12 yaşındaki Abdulhalil Reşvani'ye ulaştı.

Enkazdan çıkarılan 12 yaşındaki çocuğun ilk isteği "simit" oldu

Ekiplerin çocuğu dinç tutmak için yaptığı diyalog, izleyenleri duygulandırdı. Ekiplerin cep telefonuyla görüntü aldığını gören Abdulhalil, "Kime göstereceksin?" diye sordu.

Görüntüleri herkese göstereceğini söyleyen ekip üyesi, Abdulhalil ile bir süre sohbet etti.

Enkazdan çıkarılan 12 yaşındaki çocuğun ilk isteği "simit" oldu - Resim : 2

Kendisini kurtaran ekipleri daha önceden yaptıkları yardım dolayısıyla tanıyan Abdulhalil, "Sen bana simit getirirsin değil mi?" diye sordu. Ekip üyesi ise Abdulhalil'e "Simit de getireceğim oğlum." cevabını verdi.

Enkazdan el sallayarak çıkarken şaşkınlığını gizleyemeyen Abdulhalil, kendisini kurtaran ekibe teşekkür etti ve sarıldı.

Enkazdan çıkarılan 12 yaşındaki çocuğun ilk isteği "simit" oldu ile ilgili etiketler Kahramanmaraş Gaziantep deprem Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.