UYUŞTURUCU VE KARA PARA AKLAMADA HALİL FALYALI DETAYI!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, İsrail’in Hamas'ın tünellerini sularla basma planını, Polat ailesine yeni suçlamaya ilişkin uyuşturucu imalatı ve kara para aklamada Halil Falyalı detayını, ‘Fenomenlerin hocası’ denilen Neslim Güngen'e başlatılan soruşturmanın detaylarını masaya yatırdı.

''İSRAİL MUHTEMELEN 1 AY BOYUNCA YÜKLENECEK. ARKASINDAN HAMAS LİDERLERİNE YÖNELİK BİR TAKİP BAŞLATACAKLAR''

Bozkurt, ''İsrail ordusu Netanyahu ve koalisyonuyla çatışıyor. İsrail'in içinde ciddi sıkıntılar söz konusu. Netanyahu'nun sonu iyi değil. Netanyahu bu süreci kazanamaz ise cezaevinde ölür. ne yapabilirse yapmaya çalışıyor. İsrail'in artık tüneldekileri dışarı çıkartmaya yönelik hamle yapmak dışında başka seçeneği kalmadı. İsrail her türlü çılgınlığı yapıyor. Sivilleri de göze alarak tünellere su basacak gibi duruyor. İsrail Nazi ordusu gibi ilerliyor. İsrail deniz suyunu su pompalarıyla merkezdeki tünel girişlerine taşıyacak. Bu planı ABD de destekliyor. israil'in tünellere su basma planının birkaç hafta içinde etki yapmaya başlayacağı iddia ediliyor. İsrail'in bu planı da muhtemelen tutmayacaktır. Çaresiz olduğu için İsrail her şeyi deniyor. İsrail muhtemelen 1 ay boyunca yüklenecek. Arkasından hamas liderlerine yönelik bir takip başlatacaklar.

''SİSTEMİ GÜZELLİK MERKEZLERİ ÜZERİNDEN KURMUŞLAR''

Neslim Güngen, sosyal medya ünlülerinin akıl hocası. Onları bu işe eşiyle birlikte sokan kişiler. Sistemi güzellik merkezleri üzerinden kurmuşlar. Acayip bir sistem söz konusu.

''HALİL FALYALI ÖLÜNCE PARAYI TÜRKİYE’YE GETİRMEK İÇİN GÜZELİK MERKEZLERİNİ KULLANDIKLARI İDDİA EDİLİYOR''

İhbar üzerine Polatlara uyuşturucu imal etme ve kara para aklama soruşturması birleştirildi. Kara para trafiğinin 2022'de Halil Falyalı'nın öldürülmesiyle başladığı iddia ediliyor. Falyalı ölünce parayı Türkiye’ye getirmek için güzelik merkezlerini kullandıkları iddia ediliyor.

'' İYİ PARTİ SEÇMENİ MHP'YE DÖNECEKTİR''

Akşener CHP'yle ittifakında nasıl bir acı çekmiş ortaya çıkıyor. O zaman seçmeninize neden böyle çile çektirdiniz? Akşener kendini kurtarmak için chp'ye oynuyor. İYİ Parti'de CHP'ye yönelik gömme operasyonu yapılıyor. Tablo gerçekçi değil. Bu tartışma sürer. Bunun kazananı MHP olur. Bahçeli satranç oyuncusu gibi oynadı, İYİ Parti'yi seçime tek başına soktu. İYİ Parti seçmeni MHP'ye dönecektir.'' değerlendirmesinde bulundu. 

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

UYUŞTURUCU VE KARA PARA AKLAMADA HALİL FALYALI DETAYI! ile ilgili etiketler İsrail Filistin Gazze Dilan Polat Engin Polat Neslim Güngen Halil Falyalı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.