Engelli ve eski hükümlülere hibe destekleri artırıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "İŞKUR aracılığıyla engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımıza yönelik desteklerimizi artırıyor, kendi işlerini kurarak üretime katkıda bulunabilmelerini sağlıyoruz." dedi.

Engelli ve eski hükümlülere hibe destekleri artırıldı.

Engelli ve eski hükümlülere hibe destekleri artırıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, X hesabından yaptığı paylaşımında, "İŞKUR aracılığıyla engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımıza yönelik desteklerimizi artırıyor, kendi işlerini kurarak üretime katkıda bulunabilmelerini sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Buna göre kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlara hibe desteği 150 bin TL’den 400 bin TL’ye yükseltildi.

Eski hükümlü vatandaşlara yönelik hibe desteği 110 bin TL’den 300 bin TL’ye, korumalı işyeri projelerinde kuruluş sermayesi desteği 150 bin TL’den 500 bin TL’ye çıkarıldı.

 
Engelli ve eski hükümlülere hibe destekleri artırıldı ile ilgili etiketler ekonomi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Vedat Işıkhan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.