Emre Kongar Anadolu şehirlerindeki seçmeni hedef aldı! AK Parti'ye oy verenler eğitimsiz iması

Muhalif Emre Kongar ve birlikte yayın yaptığı Evren Özalkuş, AK Parti'ye daha fazla oy çıkan Anadolu şehirlerindeki seçmenin eğitimsiz ve kültürel açıdan yetersiz olduğunu söyledi.

TELE1 ekranlarında canlı yayında Evren Özalkuş ve konuğu Emre Kongar, Anadolu şehirlerinde yaşayan seçmenleri hedef aldı.

"CUMHURİYETÇİLİK VE KÜLTÜR BİRLİKTE GELİYOR"

Canlı yayında CHP'nin yüksek oy aldığı Marmara ve Ege (Deniz kenarları) bölgesini öven ikili, Anadolu'da yaşayan seçmenle ilgili çirkin imalarda bulundu.

Emre Kongar, "Cumhuriyetçilik ve kültür birlikte gidiyor. Özellikle Ege ve Marmara'nın deniz kenarları. Cumhuriyetçi, Atatürkçü ve demokrat oluyorlar." dedi.

Evren Özalkuş da Kongar'a destek çıkarak "Eğitim seviyesinin artmış olduğu yerleri orada görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Emre Kongar Anadolu şehirlerindeki seçmeni hedef aldı! AK Parti'ye oy verenler eğitimsiz iması ile ilgili etiketler Tele1 Anadolu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.