Emre Kınay mahsur kaldı sosyal medyadan yardım istedi: İki saattir aynı yerdeyiz yakıtımız azaldı

Ünlü oyuncu Emre Kınay sosyal medyadan yardım istedi. Kurşunlu-Karabük yolunda trafikte mahsur kaldığını iade eden Kınay iki saattir aynı yerde beklediklerini ve yakıtlarının azaldığını ifade etti.

Yurt genelinde etkili olan soğuk hava kar ve sağanak yağışı da beraberinde getirdi. Kar ve yağmur pek çok yolda trafiğin kilitlenmesine neden oldu. 

Ünlü oyuncu Emre Kınay Kurşunlu - Karabük yolunda trafikte kalarak sosyal medyada yardım istedi. 

"Kınay şöyle konuştu: İki saattir aynı noktadayız. Kara yollarını arıyoruz. 159'u arıyoruz anında bağlanıyorsunuz deyip meşgule veriyorlar. Kar yağıyor, yakıtımız azalıyor. Karşı şerit akıyor. Bununla ilgisi bilgisi olan, yardım edecek olan varsa bu bir yardım destek videosudur. Karayollarından herhangi bir aracın geçtiğini görmüyoruz. Ne söylenir bilmiyorum."

Emre Kınay mahsur kaldı sosyal medyadan yardım istedi: İki saattir aynı yerdeyiz yakıtımız azaldı ile ilgili etiketler Emre Kınay

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.