Emre Belözoğlu'nun 3. bebeği dünyaya geldi... TFF futbolcuyu tebrik etti!

Millî Takım ve Medipol Başakşehir'in tecrübeli orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu, üçüncü kez baba olmanın heyecanını yaşadı.

Başakşehir antrenmanında, sakatlıkları bulunan kaptan Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Manuel Da Costa ve Mehmet Batdal yer almadı.

Başakşehir antrenmanında, sakatlıkları bulunan kaptan Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Manuel Da Costa ve Mehmet Batdal yer almadı.

Turuncu lacivertli ekipte, sakatlığı bulunan Emmanuel Adebayor da takımdan ayrı olarak çalıştı. Isınma hareketleri ve koşuyla başlayan idmanın basına kapalı bölümünde ise Hoffenheim maçının taktik çalışmasının yapıldığı bildirildi.

Tecrübeli oyuncunun dün bir kız bebeği dünyaya geldi. Üçüncü kez baba olan Emre ve Tuğba Belözoğlu çifti, kızlarının ismini Meryem Leyla koydu. Türkiye Futbol Federasyonu, yayınladığı mesajla Tuğba-Emre Belözoğlu çiftini kutladı ve Meryem Leyla bebeğe uzun bir ömür dileğinde bulundu.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN MUTLU GÜNÜ

Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu'nun bebeğinin doğumunu TFF şu mesajla kutladı:

59f9ff92c03c0e3aa84efb78

Emre Belözoğlu'nun 3. bebeği dünyaya geldi... TFF futbolcuyu tebrik etti! ile ilgili etiketler Emre Belözoğlu Bebek TFF meryem leyla doğum
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.