Emre Belözoğlu ve eşi yarın bebeklerine kavuşuyor!

Üçüncü bebek yarın geliyor! Futbolcu Emre Belözoğlu üçüncü kez baba oluyor.

Emre ve Tuğba Belözoğlu çiftinden mutlu haber gelmişti. Son dönemlerde adını sık sık transfer haberlerinde duyduğumuz Emre Belözoğlu, bu kez mutlu bir haberle gündeme geldi. Emre ve Tuğba Belözoğlu çifti yarın bebeklerini kucaklarına alacaklar.

Emre Belözoğlu'nun eşi Tuğba Belözoğlu bebeğini yarın sezaryen ile dünyaya getirecek.

Çift kızlarına Meryem Leyla ismini verecek.

0x0-asdasd_13

2009 yılında evlenen Emre ve Tuğba Belözoğlu'nun Ömer Akif isminde bir oğulları, Zeynep Neda isminde de bir kızları var...

2 Ocak 2009 tarihinde dünya evine giren çift, ilk çocukları Ömer Akif’i 2011 yılında kucaklarına almışlardı. Daha sonra 2015 Ocak ayında da kızları Zeynep Neda dünyaya gelmişti.

59f86eb20f25452fe403847c

NASIL EVLENDİLER?

22 yaşındaki Tuğba Güverin, Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezundur. Evlilikleri için Güverin'in okulunun bitmesinin ve Emre Belözoğlu’nun askerliğini tamamlamasını bekleyen çift Belözoğlu'nun askerliğini bitirmesiyle engel olan her şeyi ortadan kaldırmışlardır. Yıldız futbolcu ile sevgilisi, Belözoğlu askere gitmeden hemen önce bir nişan yaparak ilişkilerini resmiyete döktüler. Çift ilk olarak 'Var mısın Yok musun’un yapımcısı olan Esat Yontunç’un düğününde gözler önüne çıkmıştır. Düğüne birlikte katılan çift davetlilerinin gözlerini üzerinden alamamalarına sebep olmuştur. Gösterilen ilgi karşısında bile Tuğba Gürevin’in alçak gönüllü oluşu herkesi etkilemeyi başarmıştır. Düğüne katılan misafirlerin ilgi odağı olmasının yanı sıra herkesin merak ettiği sorular sorulmaya başlamıştı bile. ”Evlilik ne zaman?” Sonunda çift düğün tarihlerinin aralık sonu olduğunu açıklayarak herkesin merakını bir nebzede olsa azaltmış oldular.

O dönemler Fenerbahçe’nin ünlü orta sahası olan Emre Belözoğlu 2 Ocak 2009’da Tuğba Gürevin ile İstanbul’da muhteşem bir düğün ile nikah masasına oturdu. Ünlü akını olan düğünde davetlilerin yanı sıra şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan nikah şahitliklerini yapmıştır. Swissotel’de gerçekleşen düğünde nikahlarını ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıymıştır. Cumhurbaşkanı dışında çiftimize nikahlarında Fenerbahçe Spor Klübü Başkanı Aziz Yıldırım, milli takım teknik direktörü Fatih Terim ve Göksel Gümüşdağ şahitlik yapmıştır. Ve birçok devlet başkanı da düğünlerine katılmıştır.

Emre Belözoğlu ve eşi yarın bebeklerine kavuşuyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu tuğba güverin meryem leyla 3.kez baba bebek geliyor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.